V torek, 20. avgusta, je podjetje Acron, d.o.o., pod okriljem katerega delujejo papirnice Office&More in galanterije Bags&More, predalo 1000 šolskih zvezkov Slovenski karitas, zbranih v dobrodelni akciji. 
V juliju 2019 je v 65 poslovalnicah Office&More in Bags&More potekala dobrodelno-prodajna akcija zbiranja šolskih zvezkov za šolarje, ki živijo v težjih finančnih razmerah. V podjetju Acron, d.o.o., vedo, da počitnice niso brezskrben čas za vse starše. Mnogi med njimi se z bližajočim septembrom soočajo z nakupom novih učbenikov, delovnih zvezkov in šolskih potrebščin, ki globoko posežejo v družinski proračun.
Z leve strani: Katja Pokeržnik, vodja blagovnih znamk, Joži Tonin, področna vodja Office&More, in Matevž Vrunč, izvršni direktor, vsi Acron, d.o.o., so predali 1000 zvezkov predstavnikom Slovenski karitas – Peter Tomažič, mag. Cveto Uršič, generalni tajnik, Jana Flajs, vsi Slovenska karitas.
Te skrbi so pri podjetju Acron, d.o.o., želeli preprečiti in zato so v juliju v svojih papirnicah Office&More in galanterijah Bags&More organizirali dobrodelno-prodajno akcijo zbiranja šolskih zvezkov. V imenu vsake stranke, ki je v omenjenih poslovalnicah do 31. julija kupila uporaben šolski rokovnik Skul vajb, so en šolski zvezek namenili v dobrodelni namen.

Vse tako zbrane šolske zvezke so v torek, 20. avgusta 2019, v papirnici Office&More v BTC-ju, Hali A, v Ljubljani svečano predali Slovenski karitas. 

Ob predaji donacije je izvršni direktor podjetja Acron, d.o.o., Matevž Vrunč povedal: »Vsi starši želijo svojim otrokom nuditi le najboljše. Žal so med nami družine, ki živijo v težjih finančnih razmerah, ob začetku šolskega leta pa jih doleti še dodatno breme – kje najti sredstva za nove šolske potrebščine. Z dobrodelno akcijo smo vsaj malo želeli omiliti te skrbi in ponosni smo, da smo s pomočjo cenjenih strank zbrali kar 1000 šolskih zvezkov. Želimo si, da pridejo v prave roke, obenem pa vsem šolarjem, ki jih bodo prejeli, želimo obilo novega znanja in veselja v novem šolskem letu.«
Matevž Vrunč, izvršni direktor Acron, d.o.o., je predal 1000 šolskih zvezkov mag. Cvetu Uršiču, generalnemu tajniku Slovenske karitas.
Cveto Uršič, generalni tajnik Slovenske karitas, je predajo šolskih zvezkov pospremil z zahvalo: »Na Slovenski karitas smo veseli pobude in solidarnosti podjetja Acron, d.o.o. S skupnimi močmi lahko pomagamo številnim staršem, ki se znajdejo v težavah zaradi nakupa šolskih potrebščin. Hvaležni smo za zbrane zvezke, ki jih v tem mesecu delimo socialno ogroženim otrokom poleg pomoči pri nakupu delovnih zvezkov. Hvala tudi vsem kupcem, ki so omogočili darovanje.«

Monika K.