14. 10. 2019

POSKUS VLOMA V OSEBNI AVTOMOBIL V DOMŽALAH
Policisti so bili obveščeni o vlomu v osebni avtomobil v Domžalah. Ugotovljeno je bilo, da je neznani storilec poskušal vlomiti v osebno vozilo, tako da je med zgornjim robom sovoznikovih vrat in streho vozila potisnil neznan predmet in poskušal odpreti vrata na vzvod, kar pa mu ni uspelo in je s kraja odšel. Z dejanjem je lastnika oškodoval za okoli 500 EUR. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil.

ZASEG OSEBNEGA VOZILA 
Policisti so imeli v Domžalah v postopku voznika osebnega avtomobila, ki ga je vozil brez veljavnega vozniškega dovoljenja. Zaradi navedenega je bilo vozilo vozniku na podlagi 23. člena ZPrCP zaseženo in s pogodbeno avtovleko odpeljano v hrambo. Zoper voznika bodo policisti podali obdolžilni predlog na pristojno sodišče.

POSKUS VLOMA V PRODAJALNO V DOMŽALAH
Policisti so bili obveščeni o poskus vloma v prodajalno v Domžalah. Ugotovljeno je bilo, da je neznani storilec poskušal vlomiti v prodajalno, in sicer tako, da je s primernim orodjem razbil steklo vhodnih vrat, nato pa iz neznanega razloga od dejanja odstopil, ne da bi karkoli odtujil, tako da je dejanje ostalo pri poskusu. Z dejanjem je lastnika oškodoval za okoli 500 EUR. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil.

16. 10. 2019

ZATAJITEV DENARJA NA BANČNEM AVTOMATU V TRZINU
Policisti so bili obveščeni o zatajitvi denarja na bančnem avtomatu v Trzinu. Ugotovljeno je bilo, da je neznani storilec v reži bančnega avtomata našel denar v skupni vrednosti 150 EUR, ki ga  je predhodno tam dvignil in nato pozabil oškodovanec. Neznani storilec si je denar protipravno prilastil. Policisti  nadaljujejo z zbiranjem obvestil.

17.10.2019 

TATVINA RUŠILNEGA KLADIVA IZ ODKLENJENEGA VOZILA 
Policisti so bili obveščeni o tatvini orodja iz odklenjenega vozila v Preserjah pri Radomljah. Ugotovljeno je bilo, da je neznani storilec v času noči iz odklenjenega, parkiranega, vozila odtujil rušilno kladivo in z opisanim dejanjem podjetje oškodoval za okoli 1.300 EUR. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil.

18. 10. 2019

POSKUS VLOMA V AVTOMOBIL V DOBU
Policisti PP Domžale so bili obveščeni o vlomu v avtomobil v Dobu. Ugotovljeno je bilo, da je neznani storilec z razbijanjem stekla vlomil v vozilo, vendar iz vozila ni odnesel ničesar. Z navedenim je storilec oškodoval lastnika za okoli 500 EUR. Policisti v zvezi opisanega nadaljujejo z zbiranjem obvestil.

POSKUS VLOMA V STANOVANJE V DOMŽALAH
Policisti PP Domžale so bili obveščeni o poskusu vlomu v stanovanje v Domžalah. Ugotovljeno je bilo, da je neznani storilec s primernim orodjem na vzvod poskušal odpreti vrata, kar pa mu ni uspelo, zato je s kraja odšel. Z navedenim je storilec oškodoval lastnika za okoli 200 EUR. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil.

19. 10. 2019

PROMETNA NESREČA V PRESERJAH PRI ZLATEM POLJU
Policisti PP Domžale so bili obveščeni o prometni nesreči II. kategorije v Preserjah pri Zlatem polju. Ugotovljeno je bilo, da sta v prometni nesreči udeležen sam voznik kmetijskega traktorja. Do prometne nesreče je prišlo zaradi vožnje preblizu desnemu robu vozišča voznika traktorja, ki je v nesreči zadobil lažje telesne poškodbe in je bil z reševalnim vozilom ZD Domžale odpeljan v UBKC Ljubljana. Prav tako je bilo ugotovljeno, da je vozil pod vplivom alkohola, brez vozniškega dovoljenja ter da je traktor neregistriran. Policisti bodo zoper njega uvedli ustrezen ukrep.

20. 10. 2019

VLOM V OSEBNI AVTOMOBIL NA SVETI TROJICI
Policisti PP Domžale so bili obveščeni o vlomu v osebni avtomobil na Sveti Trojici. Ugotovljeno je bilo, da je neznani storilec vlomil v osebno vozilo, s tem da je s primernim orodjem na vzvod odprl vrata in tako prišel v notranjost vozila ter iz denarnice, ki jo je imel lastnik v predalu, odtujil denar. Z dejanjem je lastnika oškodoval za okoli 570 EUR. Policisti  nadaljujejo z zbiranjem obvestil.

NASILJE V DRUŽINI IN IZREČEN UKREP PREPOVEDI PRIBLIŽEVANJA
Policisti PP Domžale so bili obveščeni o nasilju v družini. Z zbiranjem obvestil so policisti ugotovili, da je sin že dlje časa nad svojimi starši in bratom izvajal psihično in  fizično nasilje. V skladu z določili 60. člena Zakona o nalogah in pooblastilih policije so mu policisti izrekli ukrep prepovedi približevanja. Zoper storilca sledi kazenska ovadba na pristojno sodišče.

ZASEG PREPOVEDANE DROGE
Policisti so imeli v postopku dva kršitelja, ki so jima zasegli manjšo količino prepovedane droge. Policisti bodo zoper oba kršitelja uvedli hitri postopek pri prekrškovnemu organu.

Vir: Policijska postaja Domžale