Hej, družba! Na vas se obračam z vprašanjem. Namreč, vedno večkrat se mi zjutraj zgodi, da, ko se v kopalnici pogledam v ogledalo, opazim, da nekaj ni v redu.
Vedno bolj namreč tudi mene načenja “pomanjkanje” las. Ker nisem človek, ki bi zavajal in “fejkal” sem se odločil, da temu naredim konec. Odločil sem se, da je čas, da grejo stran. Lasje. Stvar najbrž ni preveč komplicirana, vendar pa vseeno potrebujem nasvet. Ponudba aparatov za britje las je namreč tako široka, da sem kar malo zmeden. Kaj vzeti? Philips? Remington? Kaj drugega? Takega za pod vodo, s kablom …? Zame je to namreč prvič in res ne vem.
Potem pa me zanima še, kako je z britvicami. Če že grejo lasje stran, naj grejo do konca. Ali je pomembno, kakšno britvico izberem? Je tista za obraz dovolj dobra, ali obstajajo kakšne specializirane? V kopalnici imamo neke vijolične (ne vem, ali so od žene ali od hčerke), ali lahko za začetek poskusim z njimi? Kako je z nego pleše? Ali je dovolj navadna krema, ali obstajajo kakšni preparati, da potem izgleda kot pri Vinu Dizlu ali The Rocku?
Hvala za vse nasvete, rad vas mam.
Po novem Robert Pečnik – “Plešo” (hahahahaha)
Vir: FB