V četrtek, 30. 11 2017, ob 18.00, bo v sklopu “Dnevi podjetne Borovnice 2017″ v dvorani nad vrtcem (na Paplerjevi ulic 5), g. Edvard Bešlagič, svetovalec in vodja projektov, podjetnik s podjetniško kariero od leta 1985 in eden od pionirjev elektronskega poslovanja na področju logistike, zdravstva, trgovine in bančništva, predstavil:

• svoj pogled na podjetništvo, razvojno-raziskovalne projekte, regijsko in globalno usmerjeno gospodarsko delovanje v povezavi z pridelovanjem in predelovanjem borovnic;

• kako lahko razvojno-raziskovalni projekti povezani s pridelavo in predelavo borovnic ustvarijo dobre zgodbe, trajnostni razvoj in bolj kakovostno življenje lokalne skupnosti;

• multidisciplinarno sodelovanja institucij in pridelovalcev borovnic;

• poslovne priložnosti povezane z Inštitutom za borovnice in jagodičevje – Blue&Berry.

Predstavitev je namenjena vsem, ki jih zanimajo možnosti širitve pridelave in predelave borovnic, se odpravljajo na podjetniško pot ali bi radi iz svojega hobija, popoldanske dejavnosti, kmetije….naredili korak naprej in si želijo pri tem povezovanja in sodelovanja v določeni skupini.

Po predavanju bodo udeleženci lahko predstavili tudi svoja razvojna in podjetniška razmišljanja in predavatelju postavili vprašanja.

V drugem delu pa bo sledila še predstavitev Območne obrtno podjetniške zbornice Vrhnika. O njej in o prednostih, ki jih prinaša člantvo v njej, bo spregovorila ga. Adela Cankar, sekretarke OOZ Vrhnika.

M. P.