V začetku tedna se vas bo loteval čustveni nemir in težko boste sprejemali odločitve. Pomembno je, da poiščete točko notranjega miru in odprete oči, saj je ravno pred vami mnogo blagoslovov. Morda le ne znate uživati v njih? V sredini tedna boste doživeli pravo nasprotje – vrhunec sreče in našli stabilnost v svojem življenju, trd temelj, ki bo spremenil potek nadaljnjih dogodkov. Vikend vam prinaša nekaj sitnosti na področju financ, lahko se pa temu izognete, če ne boste pretiravali z zapravljivostjo.

Pred vami so novi začetki in nove priložnosti. Ne oklevajte predolgo in se ne utapljajte v čustvenem svetu temveč se poženite v priložnost, ko se vam le ta pokaže. Začetek tedna bo zaznamovan na področju vaše ljubezni, ampak v dobrem smislu – dogajale se bodo čudovite stvari in vi boste blaženi. Preostanek tedna je namenjen novim obzorjem v vašem življenju in čeprav se vas morda loteva strah, zdaj ni modro razmišljati o njem. Zakaj ne bi tokrat naredili česa drugače? A hkrati se ne obremenjujte z napredkom in se prepustite dogajanju.

Morda le vi ne vidite rešitve in zato vztrajate v nemogočem položaju, a nekaj bo že v začetku tedna osvetlilo vašo perspektivo gledanja na stvari. Zapomnite si, da ste močni, ne glede na to, kako vas življenje morda preizkuša. V sredini tedna boste našli pot naprej in morate slediti notranjemu klicu in se mu ne upirati! Na vas čakajo odlične priložnosti takoj, ko boste naredili načrt in se hkrati prepustili. Konec tedna vas čaka odlična priložnost na samem življenjskem področju. Sedaj je čas, da začnete ponovno urejati svoje življenje.

Ali vse preveč osebno jemljete in ste zato ranljivi? Sedaj je čas, da nekaj ukrenete glede tega! V začetku tedna bodo dogodki potekali po pričakovanjih in za vas prihaja trenutek slave. Vendar se le ta zna končati bridko že kaj kmalu v drugi polovici tedna – zato je vaša naloga v tem tednu, da ne jemljete stvari tako osebno, saj tako zunanje okoliščine lahko hitro ranijo vaš Jaz. V drugi polovici tedna se izogibajte napornim odnosom.

V tem tednu je bistvenega pomena, da se prizemljite. Tako boste lažje sprejemali odločitve, ki pa bodo tudi dosti bolj harmonične. Pri svojih pričakovanjih ostanite stvarni. Na finančnem področju so vam zvezde naklonjene v začetku tedna, druga polovica tedna je pa namenjena duhovni preobrazbi. Spoznati morate, da vam določena prepričanja ne služijo več in da imate veliko preživetih pogledov na svet. Gre se za vaše najvišje dobro, zato dopustite spremembi – procesu znotraj vas, da se zgodi.

Celoten teden vam je kot nalašč pisan na kožo! Tako na materialnem, kakor na čustvenem področju boste uspevali. Pripravite načrte, ampak še bolj modro se pa je prepustiti darovom življenja samega. V začetku tedna se vam kaže znatno izboljšanje financ, mnogim pa tudi upokojitev ali začasno nedelovanje zaradi zaslug v preteklosti. Preostala polovica tedna bo namenjena ljubezni, kjer boste vsekakor uživali s svojo sorodno dušo. Samskim se obetajo nova poznanstva.

Če vam stvari ne gredo po načrtih, obstaja razlog za to. Morda ste preveč navezani na določen rezultat, ali pa preprosto ne znate sprejeti okoliščin (in njihovih posledic) takšnih, kot so. Ta teden ni primeren za večje finančne načrte, mnogi izmed vas pa načrtujete selitev, ki jo lahko v tem tednu dobro tudi udejanjite. Vsekakor pa morate za sabo pustiti staro življenje, saj boste s tem omogočili prihod novih, pozitivnejših energij.

Čas je, da naredite prvi korak v smeri svojih sanj! Ne glede na to, kako težko se to zdi, ne morete večno odlašati. Večino ovir ste že premagali in sedaj so vam sanje vedno bolj dosegljive. Ne pozabite na ustvarjalni pristop – s tem, ko boste razpleti dogajanje, se vam bodo začele odpirati nove priložnosti in možnosti za osebnostno rast. Že proti koncu tedna lahko pričakujete prve rezultate svojih sanj, ki pa znajo biti sprva manjši, kakor si predstavljajte. A to je odločilno znamenje za vaš zajamčen uspeh.

Ta teden vam prinaša nekaj lekcij na vaši poti in njegova glavna tema je “svoboda”. Ne opirajte se na tisto, kar je že bilo in si dovolite iti dalje. Kmalu boste našli pot, ki jo iščete. Do takrat pa je pomembno, da obdelate to lekcijo, preden svoj svet zapolnite z ostalimi ljudmi. Lekcije samote znajo biti težke, a vendar so ene izmed najdragocenejših. S končnim rezultatom in svežim pogledom na vašo resničnost boste zelo zadovoljni.

Prva polovica tedna bo energijsko obarvana s prizemljenostjo, stvarnostjo in z naravo vaših financ. Morda ste v življenju dosegli tisto, kar ste želeli, a še vedno občutite praznino? Bodite tokrat zadovoljni s tistim, kar ste ustvarili, nič ne moremo izsiliti od življenja. Prav možno pa je, da sedaj, ko ste uredili vaše karierno in finančno življenje, da iščete potrditev tudi na ljubezenskem področju. Cenite tisto, kar že imate.

Občutek ujetosti, ki ga čutite, je lažen – spoprijeti se morate z zadevami, ki v vašem življenju ne funkcionirajo tako, kot bi morale. Prvo si morate priznati, da niste nemočni in da se ovire dogajajo le v vaši glavi, na vašem mentalnem področju. Priznajte si, da ste nedolžni in odpustite samim sebi. Bolj, ko se bo teden pomikal proti koncu, manjše bodo vaše težave, a zmanjšate jih lahko še tako, da odprete oči resnici.

Zdaj ni čas za delovanje. Raje zberite ideje in jih uporabite naslednjič. V prvi polovici tedna boste rešili večjo uganko, ki vam bo ponudila odgovor glede vzroka vašega slabega počutja. V drugi polovici tedna boste že dobro utrli pot naprej, a vendar vas je strah, kam vas vodi prihodnost. Zaenkrat je dobro, kakor je že napisano v uvodu, da počivate in ne naredite ničesar pretiranega. Vse se bo razkrilo ob svojem času.