Novi tedenski horoskop – za kratek čas

V samem začetku tedna je vaša naloga, da stvari uvidite v realni luči – brez pretvarjanja, kajti tako boste našli najlažjo pot naprej. Sredina tedna vam prinaša spokojnost in mir, a to je le priprava zatišja pred nevihto, ki sledi v naslednjih dneh in za vikend. Znajo vas presenetiti nepričakovane stvari, a ključnega pomena je, da se ne odzovete preveč dramatično in burno.

V tem tednu boste precej delovali na intelektualnem področju, med kar lahko prištevamo konstantno razmišljanje, nekaj težav vam bo pa povzročil tudi Saturn, ki bo še otežil vaše odločitve. Ne bodite leni in se odkrito soočite z vsem, kar vas muči. Ne vztrajajte v preživetih vzorcih mišljenja in ne izogibajte se ljudem in problemom.

 

V prvi polovici tedna boste v sebi čutili notranji zagon in boste tekom celotnega tedna razpeti med družinsko in poslovno področje. A v obeh pogledih lahko še kako uspete. Najdite ravnovesje, tako se boste izognili slabi vesti, imeli dosti več energije in vsa vaša področja življenja bodo cvetela.

 

Pred vami je precej materialen teden, pozornost morate dati pa tudi na vrednote znotraj družine, denarja, prijateljstva in predvsem postavite sebe na prvo mesto ter delujte iz srca. Proti koncu tedna bo vaša duša napolnjena z veseljem, mirom in lažje boste sprejemali odločitve – in kar je najbolj pomembno, bolj intuitivno.

 

Hrepenite po nečem bolj smiselnim in čas je, da se ustavite, kajti tega ne boste našli v tem tednu. Lahko pa da že imate priložnost „tik pred nosom“, a je zaradi zaslepljenosti, trme in prepričevanja drugih, da to ni pravo za vas ne opazite. Ne skrbite, kako se bodo stvari odvile in ne silite ničesar.

 

Prvi dnevi tedna bodo bolj osamljeni, po čemur pa tudi hrepeni vaša duša. A kaj kmalu že v naslednjih dneh boste „splavali“ s težav in začeli igrati aktivno vlogo namesto pasivne. To je ključnega pomena za prihodnost. Čeprav morda ne veste, kako se odločiti, vam bo vsako dodatno znanje – nasvet prav prišlo.

 

Poslušajte svojo intuicijo bolj kakor razum ta teden in razvijajte svojo ženstveno stran, ne glede na to katerega spola ste. Vsi imamo v sebi moško in žensko energijo in vaša naloga je, da jo za uspeh v tem tednu uravnovesite. Izboljšalo se bo vaše počutje na vseh ravneh. To je še posebej dober teden za ljubezen in odnose, le ne bodite prepirljivi.

 

Saturn v Ribah vam bo onemogočal nadaljnjo rast in napredek. In nič ne skrbite, ni še čas za to. Raje se posvetite in izrazite hvaležnost za vse lepo, kar je že prisotno v vašem življenju. Luna v Raku v drugi polovici tedna in za vikend vam prinaša srečno družinsko življenje, saj bo družina na prvem mestu.

 

Jupiter v dejavnih Dvojčkih bo poskrbel, da se boste lahko rešili omejitev vašega uma in strahov. Dovolite si biti ranljivi. Začnite ukrepati, da bo temu tudi tako. Če boste večno vse prepuščali času, se ne bo zgodilo nič novega v zvezi s tem, kar si želite.

 

 

Ovire bodo premagane, le sledite svojem notranjem klicu. To je tudi teden novih začetkov, ki se lahko izrazijo na vseh področjih. Le ne dovolite, da bodo vaše izbire postale vaši ječarji. Ne upajte na nekaj hitrega in vseeno bodite potrpežljivi in novo gradite postopoma, kajti lahko pride do nepričakovanega preobrata.

 

Tema vašega tedna je premik v bolj smiselne smeri. Ne ukvarjajte se preveč sami s sabo in bodite potrpežljivi s svojo okolico in ne pritiskajte na druge – v tem primeru se raje umaknite. Notranji mir boste našli, ko boste sprejeli sami sebe in čeprav zna teden biti težak, je sedaj pravi čas za to.

 

Če ste se znašli v nezdravem, trikotniškem razmerju, je čas, da vsaj postavite meje in se ne preizkušate preveč, kajti tako ne boste našli odgovorov. Prepustite in prilagodite se, a ne pozabite, da ni vse sprejemljivo. Vaša naloga v tem tednu je, da na čisto vseh področjih postavite zdrave meje in jih spoštujete.