Že v samem začetku tedna boste čutili dovolj samozavesti, da se premaknete dalje in prevzamete kontrolo nad svojim življenjem in začnete igrati aktivno vlogo namesto pasivne. V sredini tedna vam znajo malce težav povzročiti ljudje, ki bodo nasprotovali vašemu mnenju, teden pa vam je najmanj naklonjen na področju odnosov. Tudi finance bodo nihale in sedaj ni primeren čas za večje naložbe.

V tem tednu boste skozi ves teden v središču pozornosti – a le od vas je odvisno, kakšni. To so lahko nagrade za vaše preteklo delo in pravzaprav boste poželi ugled in pridobili pripadnost v svojem krogu ljudi, sodelavcev in kolegov, ki si jo zaslužite. Tudi vaše načrti se bodo uspešni izšli, a ne pozabite, da je bolje sodelovati z drugimi pri večjih načrtih.

 

Boljšega si ne bi mogli želeti! Pred vami je teden, ki vam bo postregel z blagoslovi prav na vseh področjih. A najbolj na ljubezenskem, kjer boste morda spoznali dušo dvojčico, utrdili že obstoječi odnos ali se odločili za zakon ali novega družinskega člana. V sredini tedna je pomembno, da ste drzni in počnete vse tisto, kar si vaše srce poželi. Konec tedna vam prinaša počitek, a tudi tiste najmanjše stvari, na katere upate, se bodo zgodile.

Planet, ki vam vlada v začetku tedna, je Saturn, ki je planet zrelosti, discipline in omejitev. Ne skrbite, če boste morali pri svojih ciljih v tem tednu vedno vnovič poskušati – tudi nič narobe ne bo, če jih boste na koncu opustili ali se preusmerili. Kar koli naklepate v tem tednu, bi se bilo dobro posvetovati z izkušeno osebo v tej stroki, saj vam karte vašega celotnega tedna priporočajo previdnost.

V tem tednu boste izkusili svojo pravo, levjo naravo. A ne borite se „na nož“ in po vsej sili in priložnost raje izkoristite, da se izkopljete iz sedanjih morebitnih problemov, saj vam bo to dolgoročno tudi bolj koristilo. Z drugimi besedami, prepustite se sedanjosti in se sprostite, vedoč, da je vse v redu. Teden vam prinaša velike finančne dobitke, a ne dovolite, da vas ego zapelje v skušnjavo. Naučite se brzdati.

Tudi vi, Device niste izjema, kajti teden prinaša mnogo novih priložnosti – tako za uspeh na otipljivem področju, kakor možnost osebnostne in duhovne rasti. V začetku tedna se znate srečati z vam drago osebo, ki je že dolgo niste videli (ali pa že načrtujete neko srečanje) in po vsej verjetnosti bosta spet vzpostavila stik. Konec oziroma druga polovica tedna bo pestra na ljubezenskem področju, kjer lahko pričakujete veliko strasti, romantike in erotike.

Med tekočim tednom boste preobčutljivi, da bi delovali v želeni smeri. Pestile vas bodo po vsej verjetnosti določene težave in konflikti, v katerih morate prepoznati skriti blagoslov – da je vaš zunanji svet odsev vaše notranjosti. Nekaj boste začenjali na novo, a to je še v zametkih, zato bodite potrpežljivi sami s seboj.

 

Notranji mir je tisto, kar iščete. V pomoč pri odločitvah, še posebej težjih vam bo, če boste nekomu nepristranskemu zaupali svoje težave. A naprej je odvisno od vas samih. Teden vam vsekakor obeta stanje najvišjega blagostanja in varnosti. Za vse vas druge se sporočilo glasi, da najprej prepoznajte blagoslove v majhnih stvareh in tako boste manifestirali – uresničile svoje najvišje potenciale. Računate lahko na podporo znotraj družine.

To bo za vas precej čustven teden, a vsekakor boste v času celotnega tedna prekipevali od sreče. Le opaziti jo morate, saj se skriva za vsakim vogalom in v vsakem človeku. Prepustite se in sprejmite situacije, četudi so težavne – vi boste na koncu imeli večjo korist od tega, ko boste spoznali, da je življenje lahko zelo lahkotno in lepo.

 

Če iščete nekaj bolj smiselnega, boste to zagotovo našli najprej pri sebi, kjer se morate tudi lotiti razčiščevanja. Če vidite, da nekaj „ne gre“, poskušajte po alternativnih poteh ali zgolj po bližnjicah. Druga polovica in tedna vam prinašata celovitost in izpolnitev, hkrati pa tudi nov začetek čudovitega obdobja v vašem življenju.

 

Prepoznajte navidezne skrite vzorce, ki delujejo v vaši psihi in odsevajo svoje posledice na odnose v vašem življenju. Razmislite, kolikokrat se vam je zgodila „prav ista stvar“, ki se morda venomer ponavlja? Preoblikujte svoje misli v skladu z vašimi dognanji in tako ne boste mogli zgrešiti, kadar bo šlo za poslovne, romantične, družinske ali prijateljske odnose. Najpomembnejši je pa odnos, ki ga imate sami do sebe in tu se tudi vse začne.

Razmišljanje v smeri selitve in osamosvojitvi je zagotovo prava odločitev za vas. Pravzaprav morate obdržati vero, saj se vam že v tem tednu nakazujejo prvi rezultati vaših globljih prizadevanj. Četudi boste morali za seboj nekaj pustiti, verjemite, da bo na koncu nadomeščeno z nečim še boljšim. Obdržite pozitivno naravnanost in način razmišljanja ne glede na vse.