KRONIKA Policijske postaje DOMŽALE

ZA OBDOBJE OD 27. 11. 2017 DO 3. 12. 2017

  1. 11. 2017

ZAČASNI ODVZEM VOZNIŠKEGA DOVOLJENJA V DOMŽALAH

Policisti  PP  Domžale  so  imeli  v  Domžalah  v postopku voznika osebnega avtomobila. Voznik  je bil  pod vplivom alkohola (1,26 mg/l), zato mu je  bilo začasno odvzeto njegovo vozniško dovoljenje. Njegovo odvzeto vozniško dovoljenje mu bodo pristojni policisti z obdolžilnim predlogom poslali na pristojno sodišče.

  1. 11. 2017

VLOM V STANOVANJSKO HIŠO V DRAGOMLJU

Policisti  PP  Domžale  so  bili  obveščeni  o  vlomu v stanovanjsko hišo v Dragomlju.  Ugotovljeno je bilo, da je neznani storilec na vzvod odprl okno stanovanjske  hiše, nato  je vstopil v  notranjost hiše in ukradel iz nje gotovino, približno 500 evrov.  Policisti  še vedno raziskujejo kaznivo kriminalno dejanje.

  1. 11. 2017

VLOM V AVTOMAT V ZABORŠTU

Policisti  PP  Domžale  so  bili obveščeni o vlomu v avtomat s prigrizki in napitki  v  Zaborštu. Ugotovljeno  je  bilo,  da  je  neznani  storilec, ki je zlomil dve ključavnici obešanki ter razbil še steklo avtomata, ukradel vse, kar je bilo v njem. Z opisano krajo je  še neznani  storilec  podjetje oškodoval za približno 1.000 EUR. Policisti so že našli sledi …

  1. 12. 2017

ZAČASNI ODVZEM VOZNIŠKEGA DOVOLJENJA NA VIRU

Policisti  PP  Domžale  so  imeli  na  Viru  v  postopku  voznika  osebnega avtomobila, Ta ga je vozil pod vplivom alkohola (0,62 mg/l). Vozniku  je  bilo seveda začasno odvzeto njegovo vozniško dovoljenje. Njegovo voznoško dovoljenje bodo policisti z obdolžilnim predlogom poslali na pristojno sodišče.

  1. 12. 2017

VLOM V STANOVANJE V DOMŽALAH

Policisti  PP  Domžale  so  bili obveščeni o vlomu v stanovanje v Domžalah. Ugotovljeno  je  bilo, da  je neznani storilec z vlomom skozi vhodna vrata prišel  v stanovanje in iz notranjosti  odtujil zlatnino in gotovino. Z opisanim dejanjem je neznani storilec lastnico oškodoval za približno 5.000 evrov. Policisti še vedno zbirajo obvestila, da bi prišli do storilca kriminalnega dejanja.

VLOM V KLET V DOMŽALAH

Policisti  PP  Domžale  so  bili  obveščeni  o  vlomu  v  klet  v Domžalah. Ugotovljeno  je  bilo, da  je  neznani  storilec z vlomom na vzvod, odprl lesena  vhodna  vrata  kletnega  prostora  in  iz notranjosti odtujil (berite = ukradel) moško gorsko  kolo  Giant,  Talon  LTD,  črne  barve  in  moško gorsko kolo Cult, Explorer X,  modro  srebrne barve, ki je vredno približno 550 evrov.

Policisti  bodo še iskali storilca kaznivega dejanja.

ZASEG PREPOVEDANE DROGE V DOMŽALAH

Policisti  PP Domžale so imeli v Domžalah v postopku mladoletno kršiteljico, ki so ji  zasegli  manjšo količino prepovedane droge. Po postopku je bila mladoletna kršiteljica predana zakoniti zastopnici. Policisti  bodo zoper njo podali obdolžilni predlog ( berite = obtožbo) na pristojno sodišče.

  1. 12. 2017

TATVINA OSEBNEGA AVTOMOBILA V DOMŽALAH

Policisti  PP  Domžale  so  bili  obveščeni o tatvini osebnega avtomobila v Domžalah.  Ugotovljeno  je  bilo,  da  je  neznani storilec iz parkirišča v Domžalah  odtujil/ ukradel  tam  parkiran  osebni  avtomobil BMW, 316 I, sive barve, letnik  izdelave  1992.  Z  opisanim  kriminalnim dejanjem je neznani storilec lastnico oškodoval za 1.000 EUR. Policisti v zvezi opisanim kaznivim dejanjem še vedno nadaljujejo z zbiranjem koristnih obvestil.

Podpisnik:
Dejan Košir
komandir policijske postaje
višji policijski inšpektor III