30. 10. 2019 – Neznani storilec je od 25. 10. 2019 do 30. 10. 2019 vlomil vhodna vrata spodnjega dela sodniške tribune KK Komenda in odtujil kovinsko samokolnico. Policisti Policijske postaje Kamnik so opravili ogled kraja dejanja. Sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba na pristojno državno tožilstvo.

1. 11. 2019 – V Kamniku je bil ustavljen voznik osebnega avtomobila, ki je kazal očitne znake alkoholiziranosti. Odrejen mu je bil preizkus alkoholiziranosti, ki je ob pravilni uporabi pokazal, da ima voznik 0.85 mg alkohola v litru izdihanega zraka. Vozniku je bila prepovedana nadaljnja vožnja in začasno odvzeto vozniško dovoljenje. Zoper voznika sledi obdolžilni predlog na Okrajno sodišče v Kamniku.

3. 11. 2019 – Policisti Policijske postaje Domžale so bili obveščeni o treh tatvinah goriva iz rezervoarja. Ugotovljeno je bilo da je neznani storilec  pristopil do treh parkiranih tovornih vozil, odprl pokrov rezervoarja in izvršil tatvino več litrov goriva. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil.

3. 11. 2019 – Policisti Policijske postaje Domžale so bili obveščeni o poskusu tatvine delovnega stroja. Ugotovljeno je bilo, da je neznani storilec pristopil na dvorišče novogradnje, kjer je z enakim ključem stroja (bager) odklenil kabino in poskušal spraviti stroj v pogon, kar pa mu ni uspelo. Nato je odšel do drugega delovnega stroja, ki ga je s ključem spravil v pogon, potem pa se odpeljal nekaj metrov naprej in obtičal v blatu. Materialna škoda znaša okoli 2000 EUR. Policist nadaljujejo z zbiranjem obvestil.

Vira: Policijska postaja Domžale in Policijska postaja Kamnik