Kratka “črna kronika” Policijske postaje Kamnik in Domžale

12.2.2020

INTERVENCIJA V MOSTAH

V Mostah pri Komendi je prišlo do spora med občanoma. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je do spora prišlo med sosedoma, kjer je sosed lovil sosedo in jo preganjal z grabljami zaradi izpuščenega psa, izdan mu je bil plačilni nalog za kršenja javnega reda in miru. Sosedi pa je bil izdan plačilni nalog zaradi kršitve Zakona o zaščiti živali, ker je imela izpuščenega psa.

VLOM V KLET

Policisti so bili obveščeni o vlomu v klet. Ugotovljeno je bilo, da je neznani storilec z odstranjevanjem  ključavnice na vhodnih vratih kleti vlomil  vanjo  in iz notranjosti odtujil moško kolo. Z opisanim dejanjem je neznani storilec lastnika oškodoval za okoli 2.000 EUR. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil.

14. 2. 2020

VLOM V STANOVANJE

Policisti so bili obveščeni o vlomu v stanovanje. Ugotovljeno je bilo, da je neznani storilec z neznanim primernim orodjem odklenil ključavnico vhodnih vrat stanovanja in tako prišel v notranjost le tega. Notranjost je pregledal in iz nje odtujil (ukradel) nakit. Z opisanim kaznivim kriminalnim dejanjem je neznani storilec lastnika oškodoval za okoli 500 EUR. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil.

15.2.2020

PES NAPADEL FANTA IN PSA V LOKAH V TUHINJU

V Lokah v Tuhinju je neznani pes napadel fanta in njegovega psa. Policisti so odkrili lastnika psa, ki je napadel fanta in mu izdali plačilni nalog.

16. 2. 2020

VLOM V KLET V DOMŽALAH

Policisti  so  bili  obveščeni  o  vlomu v klet. Ugotovljeno je bilo, da je neznani  storilec s fizično silo odlomil leseno desko in tako prišel v notranjost kleti odtujil  plastično novoletno smreko in več kozarcev vložene zelenjave, in sicer v skupni vrednosti okoli 100 EUR. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil.

Vir: Policijska postaja Domžale in Policijska postaja Kamnik