Fotografija je zgolj simboliča.
Fotografija je zgolj simbolična.

22.12.2017

TATVINA MOBILNEGA TELEFONA

Policisti Policijske postaje Kamnik so bili napoteni v eno izmed osnovnih šol v Kamniku, kjer je prišlo do tatvine mobilnega telefona, in sicer je neznani storilec iz predala učiteljici odtujil mobilni telefon. Z dejanjem jo je oškodoval za 1.100 €.

PROMETNA NESREČA NA KAMNIŠKI OBVOZNICI

Na obvoznici v Kamniku je prišlo do prometne nesreče, kjer je voznik osebnega avtomobila zapeljal na nasprotni vozni pas in čelno trčil v vozilo drugega voznika. Oba udeleženca sta zadobila lahke telesne poškodbe. Oba sta bila preizkušena z alkotestom, ki je pri povzročitelju pokazal pozitivni rezultat. Ugotovljeno je bilo tudi, da je povzročitelj vozil vozilo brez veljavnega vozniškega dovoljenja. Zoper njega bo podan obdolžilni predlog na okrajno sodišče v Kamniku.

23.12.2017

TATVINA DRV V NEVLJAH

 

Fotografija je zgolj simbolična.

V Nevljah je  nekdo odtujil (ukradel) drva. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je neznanec v času med 21.12.2017 in 23.12.2017 izvršil tatvino dveh kubičnih metrov nacepljenih bukovih drv. Materialna škoda znaša 100 €.

 

 

 

25.12.2017

TATVINA MOBILNEGA TELEFONA V LJUBLJANI

Na Policijski postaji Kamnik se je zglasila oškodovanka in prijavila tatvino mobilnega telefona v Ljubljani. Ugotovljeno je bilo, da je neznani storilec iz torbice oškodovanke odtujil mobilni telefon v vrednosti 300 eurov. Policisti bodo na tožilstvo podali kazensko ovadbo.

 

26.12.2017

VLOMA V STANOVANJSKO HIŠO

Patrulja Policijske postaje Kamnik je bila napotena v Žeje, kjer je prišlo do vloma v stanovanjsko hišo. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je neznani storilec vlomil v stanovanjsko hišo in iz notranjosti odtujil 600 € gotovine. Skupna materialna škoda znaša 1.200 €. Policisti bodo na tožilstvo podali kazensko ovadbo.

Patrulja Policijske postaje Kamnik je bila napotena v Šmarco, kjer je prišlo do vloma v stanovanjsko hišo. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je neznani storilec vlomil v stanovanjsko hišo in iz notranjosti odtujil štiri hranilnike z gotovino. Skupna materialna škoda zaenkrat neznana. Policisti bodo na tožilstvo podali kazensko ovadbo.

27.12.2017

SPUŠČENI PSI

Fotografija je zgolj simbolična.

Prejeli smo obvestilo, da so v Volčjem Potoku spuščeni psi. Na kraju je patrulja opravila razgovor s prijaviteljico, nato pa še z lastnikom psov. Zaradi kršitve Zakona o zaščiti živali bo uveden prekrškovni postopek

 

 

28.12.2017

VLOM V STANOVANJSKO HIŠO

V naselju Gmajnica je prišlo do vloma v stanovanjsko hišo. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je neznani storilec vlomil v stanovanjsko hišo in iz notranjosti odtujil polnilec in zaganjač za kamion, električni moped neznanih oznak, plinski grelec znamke Tajfun in prenosni varilni aparat Varstroj. Materialna škoda okoli 5000 EUR.

Vir: Policijska postaja Kamnik