6. 1. 2020 – VLOM V SKLADIŠČE
Policisti so bili obveščeni o vlomu v skladišče. Ugotovljeno je bilo, da je neznani storilec neovirano prišel do skladišča, kjer je s primernim orodjem na vzvod odtrgal lok ključavnice obešanke na vratih in tako prišel v notranjost ter izvršil tatvino več kosov različnega električnega orodja. S tem dejanjem je oškodoval pravno osebo za okoli 7000 EUR. Policisti  nadaljujejo z zbiranjem obvestil.
8. 1. 2020 – TATVINA OTROŠKEGA KOLESA

Policisti  so  bili  obveščeni  o  tatvini otroškega kolesa. Ugotovljeno je bilo,  da  je  neznani storilec iz skupne kolesarnice odtujil dva kolesa zelene barve in z opisanim lastnika oškodoval za okoli 300 EUR. Policisti  nadaljujejo z zbiranjem obvestil.

10. 1. 2020 – POSKUS VLOMA V STANOVANJSKO HIŠO

Policisti so bili obveščeni o vlomu v stanovanjsko hišo. Ugotovljeno je bilo, da je neznani storilec neovirano pristopil do stanovanjske hiše, kjer je s primernim orodjem, na vzvod odprl vrata, nakar pa se je sprožil zvočni alarm in je storilec s kraja pobegnil. Z opisanim dejanjem pa je neznani storilec povzročil lastniku za okoli 500 EUR materialne škode. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil.

11. 1. 2020 – VLOM V KOMBI IN TATVINA ORODJA

Policisti  so  bili  obveščeni  o vlomu v kombi. Ugotovljeno je bilo, da je neznani  storilec  s primernim  orodjem  poškodoval ključavnico na zadnjih vratih kombija ter tako prišel v notranjost od koder je izvršil tatvino več kosov  različnega  ročnega  in  električnega  orodja.  S  tem  dejanjem  je oškodoval lastnika za okoli 2.100 EUR. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil.

Vir: Policijska postaja Domžale


Zdaj ne izvemo več ne samo storilca kaznivega dejanja ne kraja, kjer se je to kaznivo dejanje zgodile. Narobe svet!