8. 7. 2019
POSKUS VLOMA V TRGOVINO V KAMNIKU
Neznani storilec je med 4. in 5. uro v Kamniku z razbijanjem stekla vhodnih vrat poskušal vlomiti v trgovino, kar pa mu ni uspelo in je od dejanja odstopil. Sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba.
POZABIL DENAR V REŽI BANKOMATA
Občan se je zglasil na policijsko postajo in povedal, da je 7. 7. 2019 opravil dvig denarja na bankomatu pri trgovini Spar v Kamniku. Denar je po dvigu pozabil vzeti. Najditelj/ica, ki je našel denar, prosimo, da ga prinese na policijsko postajo. Sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba.

9. 7. 2019 

TATVINA ORODJA IZ KOMBIJA
Policisti PP Domžale so bili obveščeni o tatvini orodja iz kombija. Ugotovljeno je bilo, da je neznani storilec iz odklenjenega kombija izvršil tatvino kovčka z različnim akumulatorskim ročnim orodjem. Z dejanjem je lastnika oškodoval za okoli 800 EUR. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil.
GLASNA GLASBA IN VPITJE V KAMNIKU
Policisti so ob 23.58 v Kamniku zaradi glasne glasbe obravnavali kršitev po Zakonu o varstvu javnega reda in miru. Kršiteljici je bil izdan plačilni nalog.
10. 7. 2019
GLASNA GLASBA IN PETJE V KAMNIKU
Policisti so ob 00.22 v Kamniku zaradi glasne glasbe obravnavali kršitev po Zakonu o varstvu javnega reda in miru. Kršitelju je bil izdan plačilni nalog.
KRAVE NA KISOVCU POŠKODOVALE VOZILO
Občan je na PP Kamnik prijavil, da so mu krave na Kisovcu poškodovale osebno vozilo. Opravljen je bil ogled vozila. Vozilo ima poškodovano zadnjo registrsko tablico, odtrgane črke znamke vozila, zadnji in prednji desni brisalec. Na vozilu so bile vidne sledi jezika in sline na zadnjem steklu.
11. 7. 2019
TATVINA OSEBNEGA AVTOMOBILA
Policisti PP Domžale so bili obveščeni o tatvini osebnega avtomobila, in sicer je neznani storilec na parkirišču odtujil tam parkiran osebni avtomobil Renault Megane, bele barve, letnik 2017. Z dejanjem je lastnika oškodoval za okoli 20.000 EUR. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil.
PROMETNA NESREČA S POBEGOM V MENGŠU
Policisti so obravnavali prometno nesrečo s pobegom, ki se je zgodila v krožišču v Mengšu. Drugi udeleženec je s kraja nesreče odpeljal, ne da bi udeležencu nudil svoje podatke. Policisti o nesreči še zbirajo obvestila.
12. 7. 2019
PROMETNA NESREČA S POBEGOM V KAMNIKU
Policisti so obravnavali prometno nesrečo s pobegom, ki se je zgodila na parkirišču na Cankarjevi v Kamniku. Drugi udeleženec je s kraja nesreče odpeljal, ne da bi udeležencu nudil svoje podatke. Policisti o nesreči še zbirajo obvestila.
13. 7. 2019
SPOR MED SOSEDOMA V KAMNIKU
V Kamniku je pri košenju trave prišlo do spora med sosedoma. Po zbranih podatkih in opravljenih razgovorih bo kršitelju izdan plačilni nalog zaradi kršitve Zakona o varstvu javnega reda in miru.
POVOŽENJE DIVJADI V VOLČJEM POTOKU
V Volčjem Potoku je voznik osebnega avtomobila zbil srno in pri tem poškodoval vozilo.
Voznik je izpolnjeval pogoje za vožnjo v cestnem prometu. Na kraju je bilo izdano obvestilo o odstopu od ogleda prometne nesreče.
POVOŽENJE DIVJADI V PODHRUŠKI
V bližini Podhruške je voznik osebnega avtomobila zbil srno in pri tem poškodoval vozilo. Voznik je izpolnjeval pogoje za vožnjo v cestnem prometu. Na kraju je bilo izdano obvestilo o odstopu od ogleda prometne nesreče.

Vira: Policijska postaja Domžale in Policijska postaja Kamnik