24. 2. 2020
SPOR MED ZAKONCEMA
Policisti so v Kamniku obravnavali intervencijo, kjer sta se med seboj sprla bivša zakonca in se oba nedostojno vedla drug do drugega. Obema kršiteljema je bil izdan plačilni nalog po zakonu o javnem redu in miru.

SPOR MED SOSEDOMA
Policisti so obravnavali intervencijo zaradi večletnega spora med sosedoma zaradi vinske trte, kjer je občan kršil javni red in mir s tem, da se ni hotel pogovoriti glede te problematike in soseda pozval k pretepu in mu pokazal nož. Kršitelju je bil na kraju izdan plačilni nalog zaradi kršitve Zakona o javnem redu in miru.

26. 2. 2020
NESPODOBNO VEDENJE OBČANKE
Policisti so obravnavali intervencijo, kjer se je soseda neprimerno vedla in med vožnjo mimo stanovanjske hiše iz vozila kazala “sredinec“, zaradi česar se prijaviteljica počuti ponižano. Sledi zbiranje obvestil in pa ustrezen ukrep po zakonu o javnem redu in miru.

27. 2. 2019
NEDOSTOJNO VEDENJE NA JAVNEM KRAJU
Policisti so obravnavali intervencijo, kjer se je občanka nedostojno vedla in vpila na sosedo, zaradi česar se je počutila užaljeno in ustrahovano.
Sledi zbiranje obvestil in ustrezen ukrep po zakonu o javnem redu in miru.

29. 2. 2019
PREPOVED PRIBLIŽEVANJA
Policisti smo bili s strani občanke obveščeni o nasilju v družini, kjer je kršitelj že dlje časa izvajal fizično in psihično nasilje, ji večkrat grozil z nožem, jo stiskal za dele telesa jo ustrahoval in zasledoval. Ker gre za ponavljajoča se dejanja s strani kršitelja z elementi prekrška in možnosti ponovitve le-teh, mu je bil izrečen ukrep prepovedi približevanja. Na kraju je bil kršitelju izdan plačilni nalog po zakonu o javnem redu in miru.

Vir: Policijska postaja Kamnik