Moj namen je spodbujati zavedanje žensk, kako pomembno je, kaj damo na svojo kožo oz. s čim jo negujemo.

Ni namreč vseeno, ali jo negujemo s kozmetiko, ki lahko vsebuje nevarne kemične sestavine, ali pa z naravno kozmetiko. Za naravno kozmetiko pravim, da je živa, saj vsebuje koži lastne ali podobne sestavine, ki podprejo naravne procese kože.

Želim si, da bi bilo čim več ljudi ozaveščenih v smeri, da je v obilici bolj ali manj škodljivih kemikalij, ki nas obdajajo pomembno, da na kožo nanašamo le naravne, preverjene in učinkovite sestavine.

V ta namen je nastala že moja druga e-knjiga z naslovom Naravna kozmetika – predstavitev in prednosti. V uvodu povem, zakaj in kako sem se lotila izdelave lastne kozmetike, v nadaljevanju pa želim osvetliti:

  • kaj je naravna kozmetika in njene prednosti,
  • kaj pomenijo certifikati in kako se orientirati med njimi,
  • katere so škodljive snovi v kozmetiki in katere so njihove naravne zamenjave,
  • da je naravna kozmetika primerna za vsak tip kože.E-knjigo si lahko brezplačno prenesete na povezavi https://www.mayarula.si/e-knjiga-naravna-kozmetika !

Če bi katera želela deliti, bom zelo hvaležna.

Lepo povabljene, da spoznate kozmetiko Mayarula (www.mayarula.si), ki je certificirana naravna in veganska kozmetika, namenjena negi zrele kože. Z njo bo vaša koža navlažena, nahranjena in z manj gubicami. Upam, da vas navdušim za uporabo naravne in učinkovite kozmetike, s katero boste izrazile svojo naravno lepoto.

E-knjiga_Naravna_kozmetika