Najnovejši mercedes GLC pred prestižno ljubljansko restavracijo Cubo

Jure Janković, sin ljubljanskega župana Zorana Jankovića, naj bi bil v osebnem stečaju naj bi bil ostal dolžan več milijonov evrov, od tega več sto tisoč evrov tudi iz naslova odmerjenih davkov, ki jih menda ni in jih očitno naj bi tudi nikoli ne bo plačal.

Če kdo meni, da je najmlajši Jankovićev sin revež, se krepko moti. Družini Janković je – tako pišejo nekateri mediji  – v Sloveniji namreč dovoljeno vse.

Spletni portal pozareport.si je danes objavil fotografijo najnovejšega mercedesa GLC “revnega” Jurčka, s katerim se je prejšnjo soboto, 27. oktobra 2019, pripeljal pred prestižno ljubljansko restavracijo Cubo.

V Cubu, za katerega navajajo, da je v prikriti lasti Jankovićeve družine, je namreč praznovala zaokrožena družba družine Janković, “kraljevala sta županov sin Jure in županova žena Mija”, oče Zoran se je pridružil pozneje.

Dodajmo, da tudi županova žena Mija kot samostojna podjetnica od leta 1996 dalje v proračun ni plačala niti centa dohodnine, saj vsa leta uradno posluje z velikimi izgubami, čeprav se tudi ona naokrog prevaža s (svojim) merdecesom.

C. R.