“Naj vam na tem mestu vseeno iskreno čestitam ob prazniku Občine Kamnik, ki je drugačen, kot običajno”

Spoštovane Kamničanke, spoštovani Kamničani, 29. marec je dan, ko Občina Kamnik obeležuje svoj praznik, ko se spominjamo rojstnega dne našega generala Rudolfa Maistra – Vojanova.

Obujamo njegov izjemni prispevek k ohranitvi slovenskega ozemlja, slovenskega jezika, naroda in severne meje. Kljub temu, da smo v državi in v naši lokalni skupnosti priča številnim žalostnim zgodbam, da je marsikdo bolan pa tudi marsikdo osamljen, da številni vsak dan doživljajo stisko, imamo med nami prave borce. Maistrove borce.

Vsi zdravstveni delavci, policisti, zaposleni v civilni zaščiti, gasilstvu ter v vseh službah zaščite in reševanja, sektorju energetike, prometa, prehrane, preskrbe s pitno vodo, financ, varovanja okolja ter informacijsko-komunikacijskih omrežij in sistemov, čistilke in čistilci, smetarji, peki, trgovke in trgovci, prostovoljci in še bi lahko našteval, delate neumorno.

Naj vam na tem mestu vseeno iskreno čestitam ob prazniku Občine Kamnik, ki je drugačen, kot običajno.

A najpomembnejše je, da ostanemo zdravi in bomo lahko, ko bo za to primernejši čas, tudi praznovali!

Združimo moči in ravnajmo odgovorno ter to dokažimo z dejanji, kot je z dejanji dokazal tudi naš general Rudolf Maister – Vojanov.

Vaš župan Matej Slapar
#OSTANIMODOMA. SKUPAJ BOMO ZMOGLI. SOLIDARNOST, POMOČ IN POZITIVNO RAZMIŠLJANJE.