Na policijski postaji se je zglasil moški, ki je povedal, da ga je doma napadla bivša izvenzakonska partnerica

 Policijska “črna kronika” Policijske postaje Kamnik

9. 4. 2018

PRIJAVA DRUŽINSKEGA NASILJA

Policijska postaja Kamnik je sprejela prijavo o družinskem nasilju na območju Nevelj, pri čemer je naznaniteljica povedala, da ji je mož grozil tudi z orožjem, zaradi česar je bila v nadaljevanju postopka pridobljena Odredba za hišno preiskavo, pri kateri so policisti osumljencu zasegli orožje in našli več rastlin za katero obstaja utemeljen sum, da gre za prepovedano drogo.

10. 4. 2018

VLOM V MLEKOMAT

Policisti so bili obveščeni o sumljivem hrupu na Ljubljanski cesti v Kamniku, ob prihodu na kraj pa je bilo ugotovljeno, da je neznani storilec oz. so neznani storilci vlomili v mlekomat tako da so odtrgali vrata s kaseto, v kateri je bil denar ter vse skupaj odnesli. Vrata so bila naslednji dan najdena, vendar pa denarja ni bilo več in policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil o storilcih.

11. 4. 2018

PROMETA NASREČA NA STELETOVI ULICI

Policisti so bili obveščeni o prometni nesreči na Steletovi, kjer so z ogledom kraja prometne nesreče ugotovili, da je voznica zapeljala preblizu desnemu robu vozišča in s svojim vozilom trčila v pri parkirana vozila in jih poškodovala. Na kraju ji je bil izdan plačilni nalog zaradi povzročitve prometne nesreče.

POGREŠANA OSEBA

Policisti so bili napoteni na Veliki hrib, kjer so zbrali podatke o pogrešani polnoletni osebi, za katero so starši dejali, da se jim že nekaj časa ne oglaša in ne vedo, kje naj bi se nahajala. Z zbiranjem obvestil in pregledu določenih lokacij na območju je bila oseba izsledena v gostinskem lokalu na območju Šmarce.

DRUŽINSKI SPOR V STAHOVICI

Na policijski postaji se je zglasil moški, ki je povedal, da ga je doma, v Stahovici, napadla bivša izven zakonska partnerica, ki ga je žalila in udarila, zaradi česar ji bo v nadaljevanju izdan plačilni nalog, če pa bo ugotovljeno, da je tudi naznanitelj kršil javni red in mir, bo tudi ta prejel plačilni nalog.

12. 4. 2018

POSKUS ODTUJITVE VOZILA

Na območju Kamnika je neznani storilec preko noči poskušal odtujiti osebni avtomobil znamke Audi A3, saj je razbil steklo vozila in nato v notranjosti izruval ključavnico za vžig, vendar mu vozila ni uspelo zagnati in odpeljati oz. odtujiti.

13. 4. 2018

PROMETNA NESREČA NA LJUBLJANSKI CESTI V KAMNIKU

V bližini bencinskega servisa Petrol na Ljubljanski cesti je prišlo do prometne nesreče zaradi izsiljevanja prednosti, ko je voznik z vozilom z neprednostne ceste zapeljal na prednostno, Ljubljansko cesto in pri tem izsilil prednost pravilno vozečemu, zaradi česar je prišlo do trčenja. Tudi v tem primeru je bil na kraju izdan plačilni nalog zaradi povzročitve prometne nesreče.

NADLEGOVANJE STAREJŠIH OBČANOV S TELEFONSKIMI KLICI

Policisti smo bili obveščeni, da naj bi neznane osebe s telefonskimi klici nadlegovale starejše občane in jih poskušale zavesti, da so zaposleni v davčni upravi in da so klicane osebe dolžne. Policisti pozivajo občane da ne nasedajo na takšne in podobne klice ter naj ne spuščajo takšnih oseb ob morebitnih obiskih v svoje domove.

ZASEG SNOVI ZA KATERO SE SUMI DA JE PREPOVEDANA DROGA

Policisti so imeli v nočnem času na območju Šmarce v postopku več mlajših oseb. Zaradi suma, da ima ena izmed teh pri sebi prepovedane substance, pa so v okviru policijskih pooblastil policisti tej osebi zasegli neznano rjavkasto snov rastlinskega izvora, za katero se sumi, da je prepovedana droga. Snov bo poslana na analizo, po prejemu rezultata pa bodo kršitelju izdana Odločba.

14. 4. 2018

PROMETNA NESREČA S TELESNIMI POŠKODBAMI V TUNJICAH

Policisti so na območju Tunjic obravnavali prometno nesrečo, v kateri je bil eden od udeležencev lažje telesno poškodovan. Ugotovljeno je bilo, da sta trčila voznik osebnega avtomobila in voznik mopeda, pri čemer se je slednji tudi telesno poškodoval. Povzročitelj nesreče je prejel plačilni nalog zaradi povzročitve nesreče, drugi udeleženec pa zaradi tega ker ni imel registriranega vozila.

Dušan Hočevar
policijski inšpektor I
[email protected]