15. 7. 2019
NAJDENO KOLO
Na Ljubljanski 4/f v Kamniku se je našlo gorsko kolo znamke TOPBIKE, sivo bele barve, ser. št. DE7078281. Kolo se nahaja pri najditelju.

BREZ VELJAVNEGA VOZNIŠKEGA DOVOLJENJA IN ŠE PIJAN
Policisti PP Domžale so imeli v postopku voznika osebnega avtomobila, ki ga je vozil brez veljavnega vozniškega dovoljenja. Zaradi navedenega je bilo vozilo vozniku na podlagi 23. člena ZPrCP zaseženo in z avtovleko odpeljano v hrambo. Prav tako je bilo ugotovljeno, da je voznik vozil pod vplivom alkohola. Zoper voznika bodo policisti podali obdolžilni predlog.

SPOR MED SOSEDOMA V KAMNIKU
V Kamniku je zaradi metanja zemlje z balkona prišlo do spora med sosedoma. Po zbranih podatkih in opravljenih razgovorih bo kršitelju izdan plačilni nalog zaradi kršitve Zakona o varstvu javnega reda in miru.

16. 7. 2019
POSKUS VLOMA V OSEBNI AVTOMOBIL V ŠMARCI
Neznani storilec je preko noči med 12:00 uro in 8:30 uro v naselju Šmarca s primernim orodjem na vzvod poskušal vlomiti v osebni avtomobil, kar pa mu ni uspelo in je od dejanja odstopil. Sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba.

IZSLEDITEV POBEGLEGA GOJENCA
Policisti PP Domžale so na podlagi razpisanega iskanja za pobeglim gojencem vzgojno izobraževalnega zavoda izsledili pobeglega gojenca, ki so ga po izsleditvi privedli nazaj v zavod, kjer so ga predali vzgojitelju zavoda.

PROMETNA NESREČA S POBEGOM NA KORENOVI POTI
Policisti so obravnavali prometno nesrečo s pobegom, ki se je zgodila na Korenovi poti, in sicer je neznani voznik z neznanim vozilom trčil v polzapornice in s kraja nesreče odpeljal, ne da bi udeležencu nudil svoje podatke. Policisti o nesreči še zbirajo obvestila.

17. 7. 2019
TATVINA ELEKTRIČNEGA KOLESA V KAMNIKU
Policisti so v centru Kamnika obravnavali tatvino električnega kolesa znamke China electric bike, ser. št.26E01200038. Neznani storilec je med 14:30 uro in 16:20 uro z dvorišča stanovanjske hiše odtujil zgoraj navedeno odklenjeno električno kolo. Sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba na pristojno sodišče.

TATVINA REGISTRSKIH TABLIC
Policisti so bili obveščeni o tatvini registrskih tablic. Ugotovljeno je bilo, da je neznani storilec izvršil tatvino obeh registrskih tablic iz parkiranega osebnega vozila na parkirišču v Domžalah in s tem oškodoval lastnika za okoli 50 EUR, prav tako je izvršil tatvino ene registrske številke iz parkiranega osebnega vozila na parkirišču v Moravčah in s tem dejanjem oškodoval lastnika za okoli 20 EUR. Policisti v zvezi tega nadaljujejo z
zbiranjem obvestil .

PROMETNA NESREČA S POBEGOM V IC ŽEJE
V industrijski coni v Žejah se je zaradi nepravilnega premika z vozilom zgodila prometna nesreča, kjer je drugi udeleženec s kraja nesreče odpeljal, ne da bi udeležencu nudil svoje podatke. Policisti o nesreči še zbirajo obvestila.

ZATAJITEV DENARJA NA BANKOMATU
Na Policijsko postajo Domžale se je zglasil občan in naznanil, da je pri dvigu denarja na bankomatu tam nanj pozabil, ob prihodu nazaj pa ga ni bilo več. Policisti v zvezi navedenega kaznivega dejanja Zatajitve še zbirajo obvestila in bodo po končanem preiskovanju podali kazensko ovadbo na pristojno državno tožilstvo.

VERBALNO GA NAPADEL NA ŠUTNI
V Kamniku je prišlo do verbalnega spora med občanom in voznikom s kolesom zaradi neupoštevanja pravil cestnega prometa. Po zbranih podatkih in opravljenih razgovorih bo kršitelju izdan plačilni nalog zaradi kršitve Zakona o varstvu javnega reda in miru.

18.7.2019
TATVINA PRAFUMOV V TRGOVINI MULLER V QULANDIA
Policisti so v trgovini Muller v Qulandi-ji obravnavali tatvino parfumov. Neznani storilec je iz trgovine odtujil parfume v vrednosti več kot 100 EUR. Sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba na pristojno sodišče.

19.7.2019
POSKUS VLOMA V OA NA KOLODVORSKI
Neznani storilec je preko noči na železniški postaji v Kamniku na Kolodvorski na vzvod poskušal vlomiti v osebni avtomobil, kar pa mu ni uspelo in je od dejanja odstopil. Sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba.

TATVINA KLJUČAVNICE
Policisti PP Domžale so bili obveščeni o tatvini ključavnice. Ugotovljeno je bilo, da je neznani storilec s kovinskih vhodnih vrat ograjene parcele vzel oškodovanki ključavnico obešenko in verigo v skupni vrednosti okoli 40 EUR. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil.

TATVINA REGISTRSKIH TABLIC NA LJUBLJANSKI CESTI
Policisti so na Ljubljanski cesti v Kamniku obravnavali tatvino obeh registrskih tablic iz osebnega avtomobila. Sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba na pristojno sodišče.

PROMETNA NESREČA NA ŠUTNI
Na Šutni se je zgodila prometna nesreča z lahkimi telesnimi poškodbami zaradi prekratke varnostne razdalje. Sopotnik v vozilu je zadobil lahke telesne poškodbe. Povzročiteljici je bil izdan plačilni nalog po Zakonu o pravilnih cestnega prometa.

INTERVENCIJA V OKOLICI SNOVIKA
Policisti so v okolici naselja Snovik obravnavali intervencijo, kjer je moški kršil javni red in mir s tem, da je verbalno žalil sprehajalce. Kršitelju je bil na kraju izdan plačilni nalog zaradi kršitve Zakona o varstvu javnega reda in miru.

INTERVENCIJA PRED LOKALOM V KAMNIKU
Policisti so v lokalom v Kamniku obravnavali intervencijo, kjer je moški kršil javni red in mir s tem, da je verbalno žalil in fizično napadel gosta lokala. Kršitelju je bil na kraju izdan plačilni nalog zaradi kršitve Zakona o varstvu javnega reda in miru.

20. 7. 2019
TATVINA MOTORJA NA STELETOVI CESTI V KAMNIKU
Policisti so na Steletovi cesti v Kamniku obravnavali tatvino iz odklenjene kleti, kjer je bilo odtujeno odklenjen kolo s pomožnim motorjem, znamke Tomos flexer 25, reg. št. LJ7K-D2. Sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba na pristojno sodišče.

TATVINA MOBILNEGA TELEFONA
Policisti PP Domžale so bili obveščeni o tatvini mobilnega telefona. Ugotovljeno je bilo, da je neznani storilec na kopališču izvršil tatvino mobilnega telefona, s čimer je lastnika oškodoval za okoli 900 EUR. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil.

PROMETNA NESREČA NA LOKALNI CESTI V PODGORJU
Na lokalni cesti Kamnik – Podgorje se je zgodila prometna nesreča zaradi vožnje preblizu desnega robu cestišča. Povzročiteljici je bil izdan plačilni nalog po Zakonu o pravilnih cestnega prometa.

GLASNA GLASBA NA ODBOJKARSKEM IGRIŠČU
Policisti so ob 2305 v Kamniku zaradi glasne glasbe obravnavali kršitev po Zakonu o varstvu javnega reda in miru. Kršitelju je bil izdan plačilni nalog.

21. 7. 2019
POSKUS VLOMA V STANOVANJSKO HIŠO V GODIČU
Neznani storilec je med 12. uro in 2230 uro v naselju Godič s primernim orodjem na vzvod poskušal vlomiti v stanovanjsko hišo, kar pa mu ni uspelo in je od dejanja odstopil. Sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba.

Vira: Policijska postaja Kamnik in Policijska postaja Domžale