1. 10. 2019

PRIJAVA PROMETNEGA PREKRŠKA

Na Ljubljanski cesti pri gostilni Mlakar voznica pešcu ni omogočila varno prečkanje vozišča, ki je bil na sredini prehoda za pešce. Voznica, namesto da bi ustavila,  pešca obvozila kar po nasprotnem voznem pasu. Sledi zbiranje obvestil v zvezi izsleditve kršiteljice in pa ustrezen ukrep po zakonu v cestnem prometu.

TRČILA V ZAPORNICO

Na železniškem prehodu v Podgorju se je zgodila prometna nesreča, in sicer je voznica spregledala utripajoče rdeče luči, ki označujejo prihod vlaka in zapeljala naprej v trenutku, ko se je spustila zapornica in udarila po vozilu in se odlomila. Povzročiteljici je bil na kraju izdan plačilni nalog po zakonu v cestnem prometu.

3. 10. 2019

VLOM V VOZILO

Na parkirišču pri trgovini Hofer je neznani storilec na neugotovljen način vlomil v vozilo, iz katerega je odtujil moško torbo, v kateri je bilo 2.500,00 EUR. Sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba na pristojno državno tožilstvo.

ZASEG MOTORJA    

Na Perovem je mladoletnik vozil moped brez veljavnega vozniškega dovoljenja in na podlagi te kršitve mu je bil moped zasežen. O kršitvi je bil obveščen njegov oče, ki ga je tudi prevzel. Zoper kršitelja sledi obdolžilni predlog na Okrajno sodišče v Kamniku.

4. 10. 2019

TATVINA DENARNICE NA ODBOJKARSKI TEKMI V PARIZU

Neznani storilec je na odbojkarski tekmi v Parizu izkoristil nepazljivost oškodovanke tako, da ji je iz torbice odtujil denarnico z denarjem in dokumenti. Sledi poročilo na okrožno državno tožilstvo.

ROPARSKA TATVINA V KOMENDI

V Komendi so neznanci pristopili do dveh občanov, ki sta se peš vračala domov iz prireditve v Komendi, in ju pričeli z rokami in nogami pretepati, brcati, slačiti in ju pozivati, naj jim izročita denar in telefone. Enemu je uspelo zbežati, drugemu pa so uspeli odtujiti denarnico z dokumenti, denar in mobilni telefon. Sledi pregled video posnetkov iz bencinskega servisa, zbiranje obvestil in kazenska ovadba na pristojno državno tožilstvo.

5. 10. 2019

TATVINA DENARNICE   

Občanka je nakupovala v trgovini New Yorker, ko ji je neznanec iz torbice odtujil denarnico z dokumenti in denarjem. Sledi zbiranje obvestil, pregled video posnetkov in kazenska ovadba na pristojno državno tožilstvo.

6. 10. 2019

INTERVENCIJA V KOMENDI

Policisti so v Komendi na sejmu obravnavali intervencijo, kjer se je občan do svoje partnerice vedel na drzen, nasilen, nesramen in žaljiv način s tem, da je vpil da jo bo zabil v steno, da ji bo zobe zbil, da ima drugega in s takšnim vedenjem pri njej povzročil občutek ponižanosti, ogroženosti, prizadetosti in strahu. Kršitelju bo izdan plačilni nalog po zakonu o javnem redu in miru.

Vir: Policijska postaja Kamnik