Na Bledu spektakel v režiji Luke Dončića

Ta vikend (v soboto) se na Bledu obeta športni spektakel v režiji Luke Dončića oziroma njegove fundacije. Na slovenskem biseru – blejskem jezeru bodo postavili plavajoče košarkarsko igrišče.

Poleg košarkarskih tekem bodo obiskovalci lahko občudovali legendarni pokal Larry O’Brien, prestižno nagrado, ki se podeljuje prvakom lige NBA. To bo Slovenijo tudi po mnenju Slovenske turistične organizacije, ki je z znamko I feel Slovenia eden ključnih partnerjev tega dogodka, postavilo ob bok nekaterim redkim destinacijam. Mladi košarkarski talenti pa bodo imeli priložnost trenirati s trenerji lige NBA, pridobivati dragocene izkušnje in širiti svoje košarkarsko znanje.

Kotso zapisali organizatorji, bodo tekom celotnega dogodkana prireditvenem prizorišču v Veliki Zaki na voljo različne aktivacije v fan coni vseh partnerjev, nagradne igre in športni program. V okviru dogodka bo potekalo lansiranje novih čevljev Luka Dončića t.i. Luka 2 Lake Bled, ki se jih bo lahko tudi premierno kupilo na licu mesta prav na Bledu.

Dogodek bo potekal predvidoma med 10. in 19. uro na lokaciji Velika Zaka, kjer bo postavljeno plavajoče košarkarsko igrišče. Do tja pa lahko, v kolikor imate karto za dogodek, brezplačno pridete tudi z vlaki Slovenskih železnic. Imetniki vstopnic za dogodek Luka2Bled lahko namreč brezplačno prevzamete vozovnico za vlak do postaje Bled Jezero in nazaj. Podrobnosti in vozne rede vlakov lahko preverite na spletni strani Slovenskih železnic.