Včeraj pozno zvečer, natančneje 22.25, se je v naselju Količevo, občina Domžale, zgodila huda prometna nesreča  v kateri je življenje izgubil Miha R. iz Kamnika. 

 

Predstavnica za odnose z javnostjo Policijske uprave Ljubljana, Aleksandra Golec je v sporočilu, ki smo ga prejeli, zapisala:

 

“Do nesreče je prišlo, ko je 37-letni voznik osebnega avtomobila vozil iz smeri naselja Radomlje in med vožnjo zapeljal na nasprotno smerno vozišče v trenutku, ko je iz nasprotne smeri pravilno pripeljal 28-letni voznik osebnega avtomobila.

Prišlo je do čelnega trčenja,  pri  čemer  je vozilo 28-letnika odbilo tako, da je trčil še v betonske robnike in parkirano osebno vozilo.

28-letnik je v nesreči zadobil tako  hude telesne  poškodbe,  da  je  na kraju nesreče umrl. 37-letnik je utrpel  težje  poškodbe,  vendar  njegovo življenje ni ogroženo.

Sopotnik v vozilu  28-letnika  ni bil poškodovan. Policisti še nadaljujejo z zbiranjem obvestil v zvezi suma storitve  kaznivega  dejanja povzročitve prometne nesreče  iz  malomarnosti in bodo o vseh ugotovitvah obveščali pristojno državno tožilstvo.”

 

Vir: družabna omrežja

Od 28 letnega nogometaša Mihe se na družabnih omrežjih poslavljajo njegovi prijatelji. Iskreno sožalje izrekamo njegovi  družini.