Prihaja teden, ki bo v partnerskih odnosih osvetlil nekatere konflikte in vam pokazal novi zorni kot, s katerega boste na stare težave lahko pogledali s svežega vidika. Na področju posla le pogumno, saj so ta teden zvezde zelo pozitivno obarvane ter nakazujejo srečo na poslovnem in finančnem področju. Že nekaj časa namreč lovite kakšen dodaten dohodek in končno se vam bo nasmehnila sreča.Bodite pozorni na svoje zdravje in pijte veliko toplih napitkov!

Ljudje, s katerimi ste se najbolj razumeli, vas utegnejo razočarati, zato bodite pozorni. Ne verjemite vsem lepim besedam, če slednje niso podkrepljene z dejanji. Vaša radodarnost ne pozna meja, zato bodite ta teden še posebej pazljivi s financami. Ta mesec vam ne gre prav dobro pri služenju denarja, saj se vedno znova pojavi nepredviden strošek, ki ga morate odpraviti. Ta teden lahko svoj meni obogatite tudi z zeliščnimi čaji, ki pripomorejo k zdravju sklenine in dlesni. Uživanje zelenega čaja bi blagodejno vplivalo tudi na vaš imunski sistem in metabolizem.

Dvojčki v dolgoročnih zvezah bodite ta teden še posebej pozorni na prikrite znake, ki bi lahko nakazovali na težave v vajinem odnosu. V nasprotju s področjem ljubezni, vam na področju financ ter posla kaže odlično. Vseeno se ne prenaglite s sklepanjem nepremišljenih investicij. Včasih je bolje, da odločitev prespite in jo po potrebi izpustite, kot da ostanete brez velike vsote denarja. Čas je, da se vsaj za nekaj dni odpoveste pretiranim količinam sladkorja, kavi in kruhu ter raje posežete po sveži zelenjavi in nepredelanim polnozrnatim izdelkom.

V vas se je naselil občutek, da imate počasi vsega dovolj. Morda zaradi zadnjih dogodkov v službi ali pa zaradi naveličanosti. Še posebej bi to znala biti težava za Rake, ki delajo v proizvodnji ali v pisarni. Poiščite področje, ki ga dobro poznate, ter ne obupajte. Uspeh vas čaka že za prvim vogalom. Občasno je enostavno treba vzeti odmor (kratek ali daljši), se posvetiti sebi in družini. Sprehodite se in uživajte v naravi!

Tedenski horoskop vam sporoča, da bodite previdni pri tem, komu lahko zaupate, ko beseda nanese na poslovna vprašanja. Ponudba bo morda videti mamljiva, a ne nujno donosna, kot bodo obljubljali. Samski boste naleteli na zanimivo osebo, če se boste podali v kraj, kjer je veliko ljudi. Prireditve, morje, bazen … Več pozornosti namenite primernemu soočanju s konflikti, saj potlačevanje jeze ne prinaša dolgoročnih rezultatov.

Ne bojte se nekoliko več dela, saj bodo rezultati takoj popravili vaše vzdušje. Sprejmite pomoč, saj boste sami težko kos vsem nalogam ta teden. Nikakor dela ne nosite domov, saj ga imate tudi doma na pretek. Čaka vas manjši zaslužek, ki ga niste pričakovali, zato je sredina tedna kot nalašč za vplačilo loto listka. Morda pa bo sreča končno tudi na vaši strani. Čas je, da prenehate besedičiti in se enkrat za vselej odločite, kaj zares želite. Morda to pomeni izgubo kilogramov, odločitev za bolj zdrav način življenja ali odločitev za vegetarijanstvo.

Čudovit teden za vaše ideje, ki bi v prihodnosti lahko prinesle lepe rezultate. Pred časom ste prejeli nasvet starejše osebe moškega spola. Tudi ta teden se boste zagledale v določen izdelek, ki si ga želite. Morda je čas, da se naučite nove taktike za varčevanje – morda na vsak nakup nad določenim zneskom počakate določen čas? V vsakem primeru vam bo stres prišel do živega, zato poskrbite za čim več vitaminov, da bo vaš imunski sistem ostal močan. Kak dan si dovolite biti sami zase dovolj.

Tedenski horoskop vas opozarja na tesnobo oziroma strah pred denarjem in/ali pritiskom na tisto, zaradi česar se počutite varne. Od četrtka do naslednjega ponedeljka boste verjetno imeli praktičen in zdrav razum v ljubezenskem življenju. To velja zlasti za reševanje kakršnihkoli nedavnih težav. Poslovanje je priporočljivo, še posebej v petek. Splošno počutje bo kot v pravljici.

Pazite na svojo vihravo naravo, saj se lahko v tem tednu zagledate v nekoga drugega. Odločite se, ali je to sploh tisto, kar v življenju iščete. Najbolj obetajo nepričakovane priložnosti. Prav mogoče je, da boste s prijateljem odšli na kavo, tam pa ustvarili novo idejo in srečanje zaključili kot novopečeni poslovni partner. Čas je, da se začnete redno gibati, saj postajate okoreli. Če vas dajejo bolečine v mišicah, utrujenost ter padec imunskega sistema, si končno poiščite pomoč.

Prihaja obdobje zelo trdega dela. To ne sme biti negativna stvar, vendar morate biti pripravljeni na to. Razmislite o tem, za kaj delate. To delo je lahko osebno ali strokovno. Bodite pripravljeni, da zaprosite za pomoč, če jo potrebujete. Če se že dlje časa soočate z določenimi zdravstvenimi težavami, ki na prvi pogled nimajo smisla, je morda sedaj čas za obisk zdravnika. Čas je, da se prepričate in si privoščite bolj miren spanec. Pazite na uživanje zadostne količine vode in čaja brez sladkorja.

Počasi ste pripravljeni na večje prelomnice v življenju, kar pomeni, da postajate odprti do ljubezni. Počasi in postopoma boste ljudem dali priložnost, da vas spoznajo v vaši najboljši luči. To bo nedvomno pritegnilo več pozornosti, pa tudi ljubezni, v vaše življenje. Tedenska lunarna faza sama daje sposobnost poveljevanja, svobode, velikodušnosti in uspeha v delu. Pričakujte dobre odnose in podporo organov, kot so starši, učitelji, policija in šefi. Ne precenjujte svojih sposobnosti.

Želite biti ljubljeni in cenjeni, vendar mora biti resna in resnična ljubezen. Z obstoječim partnerjem si boste poiskali zanesljivost ali več zaveze. Čeprav ne iščete tveganj, je to odličen teden za delo zaradi vaše smiselne in previdne narave. Naj vas ne preseneti kakšen prehlad, saj boste precej dovzetni zanj. Uprite se mu na doma znane načine in poskrbite za dovolj hidracije telesa. V roke vzemite tudi kakšno terapevtsko knjigo, ki govori o osebni rasti ter pomaga pri spoznavanju samih sebe.