Sponzorirana objava

 

Zagotovite si trajno neodvisnost od podražitev energentov 

Fosilna goriva dražijo naš vsakdan in onesnažujejo okolje. Pri največjem dobavitelju električne energije, družbi GEN-I, so zato že pred leti svojim odjemalcem ponudili alternativo za oskrbo z elektriko – domače sončne elektrarne. Tokrat so v skrbi za svoje odjemalce in okolje naredili še en korak naprej – razvili so rešitev, s katero se boste gospodinjski odjemalci lahko izognili stroškom, ki so povezani z dražitvijo fosilnih goriv, hkrati pa boste varovali tudi okolje. To vam omogoča  Sončna skupnost, v kateri boste lahko najeli sončne panele.

S Sončno skupnostjo GEN-I do trajno nizkih stroškov

Odjemalci GEN-I, vajeni nizkih cen električne energije, si lahko s Sončno skupnostjo GEN-I tudi v prihodnje zagotovite elektriko, neodvisno od dražitev fosilnih goriv. Z najemom sončnih panelov skupnostnih sončnih elektrarn boste povezali svojo porabo s proizvodnjo sončne energije, postali energetsko samooskrbni in dolgoročno prihranili.  Vaš celoten strošek za oskrbo z električno energijo bo z vključitvijo v samooskrbno shemo, nižji od sedanjega računa za elektriko – tudi z upoštevanjem najemnine za panele.

Zagotovite si mesto v sončni skupnosti

Z vstopom v  Sončno skupnost GEN-I si  gospodinjski odjemalci rezervirate mesto za dolgoročni najem sončnih panelov, ki vam bodo omogočili prihranke in samooskrbnost z elektriko. Zanjo ne boste potrebovali svoje strehe, ne bo vam treba investirati v sončno elektrarno in skrbeti za njeno vzdrževanje. Že v letu 2022 bo za skupnostno samooskrbo zgrajenih 10 MW sončnih elektrarn, v naslednjih treh letih pa skupaj kar 100 MW. V uporabo jih bo dobilo 25 tisoč gospodinjstev, ki zaradi kateregakoli razloga ne morejo računati na lastno proizvodnjo elektrike.

Sončna skupnost GEN-I

Prijave do konca leta, prva elektrika za člane spomladi naslednje leto

Vsi, ki želite postati del Sončne skupnosti GEN-I, se lahko prijavite do konca leta 2021. S priklopom prve sončne elektrarne spomladi 2022 bomo aktivirali  500 članov, ki bodo od dneva aktivacije prejemali ugodnosti v obliki znižanega stroška za oskrbo z električno energijo. Ostalim bodo te pripadle s priklopom novih sončnih elektrarn. Gospodinjski odjemalci, ki se bodo prej prijavili v Sončno skupnost, bodo imeli prednost pri aktivaciji.

Sonce je naša skupna prihodnost

GEN-I s svojimi aktivnostmi za odjemalce še naprej utrjuje temelje zelene prihodnosti in tlakuje pot skupnostni samooskrbi, dostopni vsem. Pridružite se jim in si tudi vi zagotovite svoj košček sonca.