V 1. moški slovenski namiznoteniški ligi je jesenski prvak z osvojenimi 16 točkami postala ekipa NTK Krka iz Novega mesta (v postavi Peter Hribar, Tilen Cvetko, Tilen Novak).

Sledijo ekipe NTK Kema I (Puconci), ŽNTK Maribor in NTK Inter Diskont I (Ravne na Koroškem) – vse tri ekipe so zbrale po 14 točk. V srednjem delu lestvice so ekipe NTK Savinja (10 točk), NTS Mengeš I (8 točk) in NTK Sobota (6 točk). Na dnu “kraljujejo” NTD Kajuh-Slovan I, NTK Arrigoni iz Izole (obe ekipi s po 4 točkami), zadnja, brez osvojenih točk, je ekipa NTK Ptuj.

V 1. ženski namiznoteniški ligi je naslov jesenskih prvakinj osvojila ekipa NTK Vesna iz Zaloga (Ljubljana), osvojila je 18 točk (v postavi Kristina Pavič Rahotin, Ivana Zera, Špela Trelec, Tjaša Supanič).

Ivana Zera, NTK Vesna

Z osvojenimi 16 točkami je na drugem mestu, Ljubljančankam takoj za petami, ekipa NTK Arrigoni iz Izole. Sledijo NTK Muta (12 točk), NTK Kema iz Puconcev (10 točk), NTK Ptuj, NTK Logatec in NTD Kajuh-Slovan iz Ljubljane (vse tri ekipe s po 8 točkami). Na dnu lestvice so NTK Letrika iz Vrtojbe in NTK Jesenice (obe ekipi po 4 točke), na zadnjem mestu je ekipa NTK Preserje (pod Krimom) z osvojenima dvema točkama.

Drugi del ligaški del tekmovanj v 1. slovenski namiznoteniški ligi se tako v moški kot tudi v ženski konkurenci nadaljuje 6. januarja 2018.

J.S.