Vir: Facebook

Kazensko ovadbo direktorja Nacionalnega inštituta za zdravje Milana Kreka zoper Zlatana Čordića – Zlatka, je Okrožno državno tožilstvo zavrglo.

 

Včeraj smo lahko na Facebooku prebrali zapis, ki ga je zapisal ob prejemu dopisa.

“Dragi moji, morda pravica prihaja počasi, a ko pride, zapre usta vsem tistim, ki so zadnje leto prispevali k blatenju mojega imena v javnosti, ker sem koristil svojo demokratičnost in jasno izrazil svoje mnenje, da ne podpiram korupcije in nepotizma.

Hvala mojemu odvetniku Davidu Slugi, ki je s svojim znanjem omogočil, da se počutim mirnega, meni in vsem nam pa pokazal, da pravica vedno zmaga.

Pred menoj je še veliko soočanj, zagovorov, pritožb, morda tudi sodniških obravnav, a se veselim, ker se ne bojim poštene sodbe.”
Vir: Twitter

Naj osvežimo, kaj se je novembra 2020 dogajalo. Zlatko se je predstavljal za novinarja in na ulici nadlegoval direktorja NIJZ Milana Kreka. Posnetek si lahko ogledate tukaj.

https://www.facebook.com/zlatko585/videos/3511525778955277

Kot lahko vidimo s priloženega posnetka, dve osebi, torej Zlatko in snemalec, očitno nadlegujeta Kreka. Po zgroženem odzivu Kreka in javnosti, se je Zlatko za svoje nadlegovanje opravičil. S tem pa vsekakor tudi priznal, da se zaveda svojega dejanja.

Ob vsem tem se iskreno sprašujemo za koga pravzaprav delajo na tožilstvu, na sodiščih?