1. 9. 2019

VLOM V KLET

Policisti so v Kamniku obravnavali vlom v klet in sicer je neznanec s primernim orodjem na vzvod odtrgal okovje za ključavnico obešanko in tako prišel v klet, kjer je odtujil gorsko kolo znamke Boxer in oškodoval lastnika. Sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba na pristojno tožilstvo.

PROMETNA NESREČA S TELESNIMI POŠKODBAMI

V Srednji vasi je bila obravnavana prometna nesreča, do katere je prišlo zaradi prekratke varnostne razdalje voznika v kateri se je ena oseba lahko telesno poškodovala. Povzročitelju je bil na kraju izdan plačilni nalog po zakonu v cestnem prometu.

2. 9. 2019

ŠOFER JE PADEL S TOVORNJAKA

Na parkirišču podjetja Kalcit je voznik tovornega vozila pri zaključevanju natovarjanja snovi v cisterno z namenom vzorčenja snovi in zaprtja pokrovov cisterne, splezal na priklopno vozilo in pri tem padel s cisterne na tla in se lahko telesno poškodoval.

Z zbiranjem obvestil ni bilo ugotovljenih znakov kaznivega dejanja, tako se dogodek beleži kot točka v poročilo dežurnega.

DRZNA TATVINA DENARNICE

Policisti PP Domžale so bili obveščeni o drzni tatvini denarnice. Ugotovljeno je bilo, da je neznani storilec iz odprte torbice, ki jo je imela oškodovanka obešeno čez ramo, ko se je nahajala v trgovini, ukradel denarnico. V njej je oškodovanka imela osebne dokumente in denar. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil.

INTERVENCIJA NA ŠUTNI

Policisti so na Šutni obravnavali intervencijo, kjer je soseda kršila javni red in mir s tem, da je verbalno žalila soseda in ostale stanovalce na naslovu. Po zbranih obvestilih zoper kršiteljico sledi plačilni nalog zaradi kršitve Zakona o javnem redu in miru.

TATVINA V HOFERJU

V trgovini Hofer v Kamniku je neznanec odtujil izbrane izdelke tako, da jih je skril pod majico in odšel iz trgovine. Policisti zbirajo obvestila o dejanju in bodo zoper storilca podali kazensko ovadbo.

3. 9. 2019

NA ŠUTNI PADLA KOLESARKA

Na Šutni je prišlo do prometne nesreče oziroma padca kolesarke. Policisti so z zbiranjem obvestil ugotovili, da je do padca kolesarke prišlo med vožnjo oziroma premika iz ceste na levi pločnik, kjer ji je spodneslo prednje kolo tako, da je padla in se poškodovala. Kolesarki bo izdan plačilni nalog po zakonu v cestnem prometu.

VLOM V TOVORNO VOZILO

Policisti PP Domžale so bili obveščeni o vlomu v tovorno vozilo. Ugotovljeno je bilo, da je neznani storilec z neznanim primernim orodjem razbil steklo na zadnjih vratih zgoraj navedenega, parkiranega tovornega vozila in iz notranjosti odtujil orodje (udarno kladivo, baterijski vijačnik, vbodno žago). Z opisanim dejanjem je neznani storilec lastnika oškodoval za okoli 1.300 EUR. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil.

TATVINA V PODJETJU TISA

Trije neznanci so s pomočjo viličarja, katerega so si sposodili pri sosednjem podjetju izpred podjetja Tisa na Ljubljanski cesti odtujili izmenjevalec toplote in staro železo in s tem oškodovali podjetje. Policisti zbirajo obvestila o dejanju in bodo zoper storilce podali kazensko ovadbo.

4. 9. 2019

TATVINA TELEFONA V LJUBLJANI

V Ljubljani  je neznani storilec iz jakne oškodovanca odtujil mobilni telefon znamke iPhone, tip 7 in ga odnesel neznano kam. Sledi odstop kaznivega dejanja na pristojno policijsko postajo.

TATVINA KOLESA

Neznani storilec je sredi belega dne izpred trgovine Lidl v Kamniku odtujil električno kolo iz sistema KAMKOLO, last Občine Kamnik. Sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba na pristojno državno tožilstvo.

5. 9. 2019

TATVINA V TRGOVINI SPAR

V trgovini Spar je neznana oseba izvršila več kosov žgane pijače. Policisti so v trgovini zasegli posnetke varnostnih kamer. Sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba na pristojno državno tožilstvo.

VLOM V SKLADIŠČE GOSTINSKEGA OBJEKTA

Policisti PP Domžale so bili obveščeni o vlomu v skladišče gostinskega objekta. Ugotovljeno je bilo, da je neznani storilec, na vzvod odprl vhodna vrata skladišča gostinskega objekta in tako prišel v njeno notranjost. Tam je pregledal prostore in odtujil sef z gotovino. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil.

6. 9. 2019

TATVINA V TRGOVINI MULLER

V trgovini Muller sta dva neznanca izvršila tatvino parfumov. Policisti so v trgovini zasegli posnetke varnostnih kamer. Sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba na pristojno državno tožilstvo

ZASEG NEZNANE SNOVI V ŠMARCI

Patrulja je v Šmarci občanu zasegla neznano zeleno-rjavo posušeno snov, za katero obstaja utemeljen sum, da gre prepovedano drogo. Po analizi bo zoper kršitelja, uveden postopek o prekršku.

7. 9. 2019

PROMETNA NESREČA S POBEGOM V ŠMARCI

V naselju Šmarca je bila obravnavana prometna nesreča, do katere je prišlo zaradi  vzvratne vožnje v napačno parkirano vozilo voznice, katera je s kraja odpeljala in oškodovancu ni nudila svojih podatkov. Obema udeležencema je bil na kraju izdan plačilni nalog po zakonu v cestnem prometu.

TATVINA ARTIKLOV IN PRIJET STORILEC PRI TATVINI

Policisti so bili obveščen,i da imajo v trgovini prijetega storilca, ki so ga zalotili pri tatvini. Ugotovljeno je bilo, da je storilec izvršil tatvino prehranskih izdelkov v skupni vrednosti 55,11 EUR. Policisti bodo zoper njega podali kazensko ovadbo.

DRZNA TATVINA DENARJA IZ ODKLENJENEGA OSEBNEGA AVTOMOBILA

Policisti PP Domžale so bili obveščeni o tatvini denarja in dokumentov iz odklenjenega osebnega avtomobila. Ugotovljeno je bilo, da sta neznana storilca na parkirišču iz tam parkiranega, odklenjenega, osebnega avtomobila odtujila dokumente in denar, na tak način, da je en neznani storilec oškodovanca zvabil iz vozila, drugi pa je tako neovirano izvršil tatvino. Z opisanim dejanjem je neznani storilec tujega državljana oškodoval za okoli 3000 EUR. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil.

ZASEG NEZNANE SNOVI V KAMNIKU

Patrulja je v Kamniku občanu  zasegla plastični “mlinček” z neznano zeleno-rjavo posušeno snovjo, rastlinskega izvora, za katero obstaja utemeljen sum, da gre prepovedano drogo. Po analizi bo zoper kršitelja, uveden postopek o prekršku.

INTERVENCIJA V LOKALU

Policisti so na Šutni obravnavali intervencijo, kjer je gost lokala kršil javni red in mir s tem, da je verbalno žalil zaposleno v lokalu. Po zbranih obvestilih je bil kršitelju izdan  plačilni nalog zaradi kršitve Zakona o javnem redu in miru.

8. 9. 2019

PROMETNA NESREČA V TRZINU IN ZAČASNI ODVZEM VOZNIŠKEGA DOVOLJENJA

Policisti so bili obveščeni o prometni nesreči. Ugotovljeno je bilo, da je bil v prometni nesreči udeležen voznik avtobusa in voznik začetnik osebnega avtomobila, ki ga je vozil pod vplivom alkohola (0,44 mg/l). Do prometne nesreče je prišlo zaradi nepravilnega premika voznika začetnika. Vozniku začetniku so policisti začasno odvzeli vozniško dovoljenje, katerega bodo skupaj z obdolžilnim predlogom poslali na pristojno sodišče, na kraju pa mu je bil izdal tudi plačilni nalog.

Vira: Policijska postaja Kamnik in Policijska postaja Domžale