Še vedno so taki, ki kljub preko 4200 smrti, ogromno takih, ki se borijo z zahrbtno boleznijo, še vedno trdijo, da je korona virus nateg.

 

Poznate zgodbo Zvoneta Lipovška? Lahko smo prebrali, da so mu grozili, pa tudi, da je pri njem korona virus močno udaril. Morda bo vsem tistim, ki tako razmišljajo, pomagal njegov zapis, ki ga je zapisal na Facebooku pod objavo glede korona virusa.

Zapis nelektoriran objavljamo v celoti:

” 27 dni kome, pljučnica, vročina cez 40, razpirator, odpoved ledvic, 5× dializa, rahla možganska kap, odšel 10×, sepsa, zamenjali 15 antibiotikov, -29 kg… od 31.10.2020… še zdej po vseh rehabilitacijah, bolnica, Šoča… doma nisem uredu… Mravljici v nogi… izstop iz avta strašna vrtoglavica, ko hodim sem kot bi bil pod vplivom substanc… in Hydrokortizon ..itd..

Samo, sa ne staknete plučnice je potem lažje.. jaz sem jo dobil..itd..itd.. tako da držim za vse obolele pesti, da bo vse o.o…. vsem svojcem umrlih pa iskreno sožalje..”

Vir: Facebook

Resnična izpoved, ki te ne pusti ravnodušnega, a kljub temu so tudi taki, ki v vse te resnične izpovedi ne želijo verjeti. Zatiskajo si oči pred resnico, ki je opisana zgoraj. Na srečo se je pri Zvonetu srečno končala, če temu sploh lahko tako rečemo. Mnogih izmed njih ni več med nami.

Vsi, ki se še niste odločili za cepljenje, naj vam bo ta izpoved v opomin, kaj se lahko zgodi vsakemu izmed nas.