Danasnji dogodek na parkiriscu pri zelezniski postaji v Domzalah mi je dal potrdilo da je nasa druzba popolnoma izgubila kompas kaj je prav in kaj narobe.

Jaz sem imel parkiran avto v plavi coni oznacen s parkirno uro vse po pravilih. Ko sem se hotel odpeljati sem bil zaparkiran….😬😬 v glavi se mi je ze vrtel film kako bom “nadrl” lastnika/co avta predvideval sem da mora biti to mlajsa oseba saj je bil notri otroski sedez….ampak na moje veliko presenecenje se po cca 20 minut pojavi lastnica avta gospa po moji oceni stara okoli 70 let.

In jaz njej pravim a ste vi lastnica tega avta in ona meni a vi mene cakate??? Malo presenecen da jo nic ne gane in nadaljuje veste sem sla samo v cvetlicarno….🙁🙁🙁 in pravi mene so ze tudi kdaj zaparkirali….takrat pa mi je pometalo ventile ven…in ji pravim kaj se gre in ona nadaljuje veste kje naj parkiram ker ona tezko hodi in jo moram jaz razumeti…HALOOOOOO ko se ji pa povedal da cisto normalno hodi in da delam v zdravstvu pa gladko nadaljuje da jo moram sploh razumeti🤔🤔🤔🤔?????

Gospa se ni pustila motiti in se gladko vsede v avto in jaz stojim za avtom in ona gladko v vzratno in ce se nebi odmaknil bi me podrla😳😳😳😳 ji potrkam na okno in odpre in pravi zakaj se ne odmaknem in da sem IDIOT😜😜😜😜 presencen nad njenim obnasanjem ostanem brez besed in gospa se odpelje kot da se ni nic zgodilo.

Kaj me je najbolj zmotilo je pa njeno obnasanje brez kakrsnega koli opravicila in obcutka da ker je ona starejsa da ji je dovoljeno vse. Taksni ljudje to pocnejo kjerkoli se pojavijo in ne glede na situacijo. Kot dokaz pa prilagam slike ki sem jih naredil ob vsem tem in ce kdo prepozna avto in lastnico tega avto ji naj pove da je res lep zgled za mlajse generacije🤣🤣🤣🤣.

 

 

 

P.s. Objava na FB je originalna – skoraj brez lektoriranja.