Ponovno so se pojavili naboji, tokrat kar z napisi, komu so namenjeni!

V zadnjih dneh se v javnosti ogromna besed namenja sovražnemu govoru in novemu Strateškemu svetu, ki si ga je zaželel predsednik vlade dr. Robert Golob. Za vodenje sveta si je zaželel Niko Kovač, direktorico Instituta 8. marec, ki je povabilo sprejela in v petek ob prvem srečanju sveta prevzela vodenje le tega.

Danes pa se je na omrežjih pojavil posnetek, ki je stopnja nad tem famoznim sovražnim govorom, ki naj bi ga novi svet preganjal. Pojavil se je posnetek, na katerem lahko vidimo naboje za strelno orožje, na katerem so celo zapisana imena tistih, ki so jim namenjena.

V času pretekle vlade smo že poročali o nabojih, ki so jih posamezniki prejemali skupaj z grožnjami na dom.

Na naboje so zapisali imena in sicer: Janša, Rupar, Grims in Hojs.

Nekaj dni nazaj so bili mediji polni člankov o nekomu, ki je povzdignil glas nad Niko Kovač. Prav po tem dogodku je Kovačeva tudi dobila povabilo za vodenje Strateškega sveta proti sovražnemu govoru.

Za razliko od omenjenega dogodka, pa o tem ni videti neke večje zainteresiranosti za objavo videa, ki je precej hujši od nekaj ostrih besed, ki jih poveš nekomu, s katerim se ne strinjaš, čeprav so tudi takšna dejanja neprimerna.

Pod objavo posnetka lahko preberemo tudi razlago, da je na posnetku viden podatek, preko katerega lahko policija najde lastnika oziroma avtorja tega posnetka. Pa ga tudi bo?

 

Spletno uredništvo