Pred več kot enim letom je vaš portal zastavil javno vprašanje Marku Faturju, dolgoletnemu direktorju Javnega komunalnega podjetja (petih občin) Domžale. Na tej povezavi si ga lahko v miru preberete – https://portal-os.si/marko-fatur-direktor-javnega-podjetja-prodnik-vprasanje-za-vas/. Seveda odgovora nismo  in najbrž ne bomo nikdar prejeli.

Danes pa se je vaš urednik Portala pogovarjal z Blažem Jazbecem, s katerim pripravlja  odgovorni urednik konec tedna daljši intervju o nemogočih razmerah v “slavnem” domžalskem javnem podjetju, ki sicer dobro skrbi za potrebe občanov, to kar moramo priznati, ampak, po mnenju podpredsednika novoustanovljenega (njihov “stari”, zdaj konkurenčni “reprezantitivni” sindikat  že 14 let ni imel nobenega sestanka oz. srečanja …) zelo slabo “skrbi” za svoje “zelo podrejene/izkoriščane” delavce.

Dobra skrb za javno dobro gre torej na “slab račun” zaposlenih” na tistih mestih, kjer se vsak dan dobesedno gara za minimalno plačo!

Tako imenovani osrednji (vplivni) slovenski mediji nimajo ne prostora ne časa (ključna je namreč njihova branost oz. gledanost), da bi celovito predstavilo resnično zgodbo o dogajanju v JKP Prodnik, zato si bralci oz. gledalci ustvarijo dokaj nepopolno oz. napačno podobo o resnici tistega, kar se tam zares dogaja.

Vaš portal je obljubil Blažu Jazbecu toliko prostora in časa na tem mestu, da si boste, spoštovane bralke in cenjeni bralci, lahko ustvarilo pravo in resnično sliko o JKP Prodnik, ki …

Več torej konec tega tedna!

Župan občine Domžale pa v današnjih Slovenskih novicah kot “slavni” minister Gregor! PA NIČ!

Kdor si še tega ogledal, ponovitev prispevka o JPK Prodnik iz Domžal je na povezavi spodaj …

https://4d.rtvslo.si/arhiv/slovenska-kronika/174676509?fbclid=IwAR3H-vUSz7jcxAOHCdRrxOaz5eFQNK1HPgmABgWEfmTSh5OERQj11hnwyNM

V uredništvu vašega portala se nismo nikoli ustrašili objaviti prave resnice!

O. U.