ČRNA KRONIKA POLICIJSKA POSTAJE DOMŽALE

ZA OBDOBJE OD 23. 7. 2018 DO 29. 7. 2018

23. 7. 2018

TATVINA DENARNICE V LUKOVICI

Policisti PP Domžale so bili obveščeni o tatvini denarnice v Lukovici. Ugotovljeno je bilo, da je neznani storilec v času od 21. 7. 2018 pa do 23. 7. 2018, v naselju Lukovica odtujil denarnico z vsebino. Z opisanim je neznani storilec lastnika oškodovala za okoli 150 EUR. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil.

VLOM V OSEBNI AVTOMOBIL V LUKOVICI

Policisti PP Domžale so bili obveščeni o vlomu v avtodom v Lukovici. Ugotovljeno je bilo, da je neznani storilec dne 23. 7. 2018 med 5.30 in 7.30 uro počivališču Lukovica pristopil do avtodoma, kjer je prevrtal vrata avtodoma in onesposobil ključavnico in tako prišel v avtodom. Iz njega vzel mobilni telefon znamke Samsung, tablični računalnik IPad 4, mobilni telefon znamke iPhone 6, prenosni računalnik ASUS, gotovina v vrednosti 500 EUR. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil.

25. 7. 2018

INTERVENCIJA V GOSTINSKEM LOKALU

Policisti PP Domžale so bili poslani na intervencijo v gostinski lokal na območju Domžal, kjer sta se sprla in stepla gosta v gostinskem lokalu. Obema kršiteljema je bil na kraju izdan plačilni nalog zaradi kršitev Zakona o javnem redu in miru.

26. 7. 2018

POSKUS VLOMA V OBJEKT V TRZINU

Policisti PP Domžale so bili poslani v Trzin, kjer je neznani storilec poskušal na vzvod vlomiti v objekt, pri čemer se je sprožil alarm in je od dejanja odstopil. Na objektu je nastala materialna škoda. Policisti so opravili ogled kraja kaznivega dejanja in nadaljujejo z zbiranjem obvestil, s ciljem izsleditve storilca.

27. 7. 2018

VLOM V VRTNO LOPO V VRHPOLJU PRI MORAVČAH

Policisti PP Domžale so bili obveščeni o vlomu v vrtno lopo v Moravčah. Ugotovljeno je bilo, da je neznani storilec neovirano prišel do vikenda in s primernim orodjem na vzvod odprl vrata vrtne lope ter tako prišel v notranjost, od koder je izvršil tatvino litoželeznega pekača, plinskega žara, dveh električnih vodnikov, električnih škarij za živo mejo, električne kosilnice na nitko, električnega puhalnika za listje ter komplet balinarskih krogel. Z opisanim je neznani storilec lastnika oškodovala za okoli 500 EUR. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil.

TATVINA IZDELKOV V TRGOVINI V DOMŽALAH

Policisti PP Domžale so bili obveščeni o tatvini izdelkov v trgovini v Domžalah. Ugotovljeno je bilo, da je neznani storilec v trgovini iz police vzel 63 paketov pakirane kave in jih dal v voziček, katerega je odpeljal do vhodnih vrat. Nato je navedeno preložil v večjo vrečko, nato pa zbežal iz trgovine. Z opisanim dejanjem je odgovorno osebo trgovine oškodoval za okoli 300 EUR. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil.

TATVINA IZDELKA V TRGOVINI V ZGORNJIH JARŠAH

Policisti PP Domžale so bili obveščeni o tatvini izdelka v trgovini v Zgornjih Jaršah. Ugotovljeno je bilo, da je neznani storilec v trgovini odtujil sesalec znamke A-robot. Z opisanim dejanjem je odgovorno osebo trgovine oškodoval za okoli 500 EUR.

28. 7. 2018

POSKUS VLOMA V STANOVANJSKO HIŠO V MOŠENIKU

Policisti PP Domžale so bili obveščeni o vlomu v stanovanjsko hišo v kraju Mošenik. Ugotovljeno je bilo, da je neznani storilec v kraju Mošenik poskušal vlomiti v stanovanjsko hišo, pri čemer ga je zalotil lastnik, zato je s kraja pobegnil. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil.

29. 7. 2018

DRZNA TATVINA NA POČIVALIŠČU V LUKOVICI

Policisti PP Domžale so bili obveščeni o tatvini dokumentov iz vozila na počivališču v Lukovici. Z zbiranjem obvestil je bilo ugotovljeno, da je oškodovanec spal v svojem vozilu. Neznani storilec je pristopil do vozila in potrkal na okno vozila ter dejal oškodovancu, da mu gori vozilo. Med tem ko je oškodovanec stopil iz vozila, da bi preveril, kaj je narobe, je drugi neznanec iz sopotnikovega sedeža odtujil torbico z dokumenti in denarjem. Z opisanim je neznani storilec lastnika oškodovala za okoli 5.500 EUR. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil.

Dejan Košir
komandir policijske postaje
višji policijski inšpektor II