Črna kronika Policijske postaje Kamnik

12. 2.2018
DRUŽINSKO NASILJE
Policisti so sprejeli prijavo o družinskem nasilju, ki ga je izvajal mladoletni sin nad svojimi starši. Zoper mladoletnika bo napisana kazenska ovadba.

TATVINE MED DOMAČIMI
Še eno dejanje iz družinskih krogov, in sicer je bilo prijavljeno, da naj bi mladoletna hčerka izvajala tatvine iz doma, starši pa so se obrnila na pomoč Policije.

13. 2.2018
TATVINA REGISTRSKIH TABLIC
Policisti so obravnavali še eno tatvino registrskih tablic, tokrat na Ljubljanski cesti, sledi pa kazenska ovadba.

14. 2.2018
KRŠITEV JAVNEGA REDA IN MIRU V ZD KAMNIK
V Zdravstvenem domu v Kamniku je odvisnik od prepovedanih drog prišel v spor z zdravstvenim osebjem. Zaradi kršenja Zakona o javnem redu in miru mu je bil izdan plačilni nalog.

INTERVENCIJA V MOSTAH PRI KOMENDI
Policisti so obravnavali kršitev javnega reda in miru v Mostah, kjer je oče prišel v spor s hčerko, navedena pa je o tem obvestila Policijo. Kršitelju je bil izdan plačilni nalog.

15. 2.2018
TATVINA KOLESA NA NOVEM TRGU V KAMNIKU
Na območju Novega trga je neznanec odtujil kolo in oškodovanca s tem dejanjem oškodoval za okoli 800 evrov.

16. 2.2018
PONOVNA KRŠITEV JAVNEGA REDA IN MIRU V ZD KAMNIK
Policisti so PONOVNO obravnavali kršitev Zakona o javnem red in miru v Zdravstvenem domu v Kamniku, kjer je ista oseba kot 14.2.2018 prišla v spor z zdravstvenim osebjem. Omenjenemu je  bil tudi tokrat izdan plačilni nalog.

17. 2.2018
NADZOR NA OBMOČJU VELIKE PLANINE
Policisti PP Kamnik in PP Mozirje so izvedli skupno akcijo na območju Velike planine, kjer so opravili nadzor nad vožnjo z vozili v naravnem okolju.

18. 2.2018
ZASEG VOZILA V CESTNEM PROMETU
Policisti so pri kontroli prometa ugotovili, da voznik med vožnjo ni uporabljal varnostnega pasu, v nadaljevanju pa je bilo ugotovljeno še to, da vozi brez veljavnega vozniškega dovoljenja in pod vplivom alkohola. Zaradi naštetih kršitev mu je bilo v skladu z zakonom zaseženo vozilo, zoper njega pa sledi obdolžilni predlog.

ZASEG PREPOVEDANE DROGE NA OBMOČJU MENGŠA
Policisti Policijske postaje Kamnik so odšli v Mengeš, kjer naj bi se odvijala preprodaja drog. Dvema osebama je bila zasežena neznana rjavo-zeleno posušena materija, za katero obstaja utemeljen sum, da gre snov, ki je po Zakonu o proizvodnji in prometu s prepovedanimi drogami, prepovedana. Po analizi bo zoper osebi uveden ustrezen postopek.

Vir: Policijska postaja Kamnik