Vsi se Irene Joveve verjetno še spominjamo kot novinarke medijske hiše Pro plus d.o.o., ki se je s pručke javljala v oddajo 24 ur s Trstenjakove, kjer ima sedež stranka SDS. Kar naenkrat se je pred volitvami za evropski parlament znašla na listi kot kandidatka za evropsko poslanko.

 

Vir: Facebook

Takrat si verjetno nihče ni mislil, da bo s svojimi dejanji in raznimi intervjuji na vsakem koraku povzročala škodo Sloveniji in vsem nam, državljankam in državljanom.

Pred kratkim smo vsi lahko zasledili članek na Skrivnostna.si, ki je pisal prav o škodi, ki jo evropske poslanke leve politične opcije povzročajo. Škoda se ne pozna zgolj v politiki, za nas ima mnogo večjo težo tista v gospodarstvu. V članku smo lahko prebrali zanimivo vprašanje: Ali res lahko vsak, le z besedami in ne z dokazi, uničuje našo državo, zato ker vlado vodi nekdo, ki ne ustreza njegovi politični opciji? 

Povezava do članka TUKAJ

Gonja na račun medijske svobode se nadaljuje. V četrtek smo lahko spremljali okroglo mizo, ki jo je gostila evropska poslanka Joveva, z naslovom: ROLLER COASTERJI NAMESTO DOBREGA ZGLEDA: Prava<->vladavina, pravi mediji in prav(n)a država

Lahko smo ugotovili, kako si vsi sodelujoči želijo, da bi Evropa proti kršiteljicam, kamor seveda uvrščajo tudi Slovenijo, uveljavila vladavino prava. Lahko nas žalosti, da prav tisti, ki naj bi nas zastopali in skrbeli za naše interese, delajo ravno obratno.

Ena glavnih sogovornic okrogle mize je bila tudi češka evropska poslanka in komisarka Vera Jourova, ki je goreča nasprotnica Slovenije in slovenskega predsednika Janeza Janše.

Vir: Twiter, na sliki sta Věra Jourová in George Soros

A tu sramotenja naše domovine še ni konec. Pred kratkim se je sprožila še ena neumnost s strani Irene Joveve, ki nas sramoti.

Vir: posnetek zaslona

Vmešala se je v zadevo, ki nima nobene povezave ne z nami, še manj z njenim delom v evropskem parlamentu in v pisnem vprašanju Evropski komisiji zapisala, da sta Izrael in Palestina dve državi.

Seveda se je o tem ogromno pisalo po družbenih omrežjih, mediji pa o tem niso poročali. Seveda pa se tu sramotenje Slovenije evropskih poslank ne konča, a to je že druga zgodba, o kateri boste lahko več prebrali v prihodnjih dneh.