Na naslovu Ulica 6. junija 12A v Ivančni Gorici je v ponedeljek, 3. februarja, svojo poslovalnico odprla zavarovalnica Generali. Omenjena zavarovalniška hiša sicer ni novost v občini, saj je pisarno več let že imela v prostorih upravne stavbe Kmetijske zadruge Stična. Otvoritvene slovesnosti se je poleg vodilnih predstavnikov zavarovalnice in poslovnih partnerjev udeležil tudi podžupan občine Ivančna Gorica, Tomaž Smole.

Zbrane je uvodoma pozdravila zavarovalna zastopnica Mihaela Marinčič iz Višnje Gore, ki na področju zavarovalništva deluje že vse od leta 2005. Po besedah prisotnega predstavnika zavarovalnice Igorja Vozlja, je Mihaela »Eli«, ko jo kličejo, bila v vseh teh letih kar šestkrat med najboljšimi dvanajstimi agencijskimi zastopniki v Sloveniji. S to rastjo in zagnanostjo je pred leti v posel vpeljala tudi hčerko Moniko, ki bo že v kratkem nadaljevala uspešno družinsko podjetniško pot.

Veliko uspeha v sodobno urejeni poslovalnici je zbranimi zaželel tudi podžupan Tomaž Smole. Povedal je, da se v občini Ivančna Gorica veseli vsakega uspeha naših občanov, prav zato je občina tudi uvrščena med 20 najuspešnejših občin v Sloveniji.

»To je vsekakor zasluga tudi vaših pridnih rok in gospodarstvenikov, ki pri nas delujejo. Verjamem, da bo tako tudi v prihodnje. Priložnosti za delo ne bo zmanjkalo, konkurenca pa je v današnjem času velika. Želim vam veliko uspeha na nadaljnji poslovni poti ter sklenjenih veliko dobrih pogodb«, je še povedal Smole. 

Generali zavarovalnica v Sloveniji deluje že več kot 22 let in je vodilna mednarodna zavarovalnica na slovenskem trgu.

Že vrsto let je prepoznavna kot prva med zavarovalnicami po zadovoljstvu strank.

Več si  lahko preberete na spletni strani občine.

Zapisal in fotografiral: Gašper Stopar