Fotografija je simbolična.

Policijska postaja Grosuplje je v preteklih 7 dneh, to je od  18. 9. 2017 od 7.00 ure do 25. 9. 2017 do 7.00 ure obravnavala 13  kaznivih dejanj, 11 prometnih nesreč  in 27 neinterventnih dogodkov.

Na območju občine Grosuplje so policisti obravnavali drzno tatvino; poskus vloma v vozilo; štiri tatvine; poskus vloma v hišo in nasilje v družini.

Policisti so obravnavali prometno nesrečo z materialno škodo, eno prometno nesrečo s pobegom, prometno nesrečo z lahkimi telesnimi poškodbami in tri prometne nesreče z udeležbo divjadi.

Policisti so intervenirali v zasebnem prostoru, ugotovili elemente prekrška po ZJRM-1; kršitelju je bilo odrejeno pridržanje, prav tako mu je bil izdan plačilni nalog.

Na območju občine Ivančna Gorica so policisti obravnavali tatvino električnih kablov; goljufijo in tatvino RT LJPV-225.

Policisti so obravnavali dve prometni nesreči s pobegom, prometno nesrečo z materialno škodo in prometno nesrečo z udeležbo divjadi.

Na območju občine Dobrepolje so policisti obravnavali kaznivo dejanje tatvino in vlom v hišo.

Policisti so obravnavali prometno nesrečo z lahkimi telesnimi poškodbami.

Policisti bodo za zgoraj navedena kazniva dejanja po vseh zbranih obvestilih in pridobljenih dokazih s kazenskimi ovadbami obvestili Okrožno državno tožilstvo v Ljubljani.

Policisti so v preteklem tednu zaradi vožnje brez vozniškega dovoljenja zasegli tri vozila. Zaradi vožnje pod vplivom alkohola pa so začasno odvzeli štiri vozniška dovoljenja.

Pripravil:
Robert Bradač
Policist I