Policija nas je obvestila, da je danes zjutraj prišlo v centru Ljubljane do drznega ropa.

 

Danes, okoli 8.30 smo bili obveščeni o dogodku v centru Ljubljane, kjer je do sedaj neznani storilec vstopil v eno izmed prodajaln z nakitom na območju Centra Ljubljane, ter zagrozil prodajalki in od nje zahteval denar.

Po prvih podatkih v dogodku ni bil nihče poškodovan. Prav tako še ni znano kaj je osumljenec odtujil, saj policisti o dogodku še zbirajo obvestila.

Osumljenec, moški, visok okoli 180-190 cm, oblečen v  srajco z dolgimi rokavi črne rokavice bele superge, modre kavbojke dolge, nosil je črn nahrbtnik, bel slamnik s črnim robom in črna očala, je peš pobegnil v smeri Ljubljanice. Vse,  ki bi kaj vedeli o dogodku pozivamo, da o tem obvestite policijo na št. 113.

Po podatkih, ki smo jih prejeli od policije, je iz prodajalne odtujil nakit, v vrednosti več tisoč evrov, nato pa peš pobegnil v smeri Ljubljanice. V dogodku ni bil nihče poškodovan, osumljenec pa pri dejanju ni uporabljal nevarnih predmetov. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil o vseh okoliščinah dogodka in aktivnostim za izsleditev storilca.