Družinam v finančni stiski olajšajmo vstop v šolo v novem šolskem letu

V papirnicah Office&More zbirajo šolske zvezke, ki jih bodo podarili v dobrodelni namen. Zvezke bo Slovenska Karitas razdelila šolarjem v stiski.

V podjetju Acron d.o.o., pod okriljem katerega delujejo papirnice Office&More in galanterije Bags&More, se zavedajo, da se vse družine ne veselijo počitnic, temveč se v mislih marsikaterega starša pojavljajo skrbi, ki bodo padle na njihova ramena, ko bodo šole prosti dnevi minili.

Pred njimi je nerešljiv izziv, kako otrokom priskrbeti šolske potrebščine za novo šolsko leto.

Zato v Office&More in Bags&More v juliju pripravljajo dobrodelno-prodajno akcijo zbiranja šolskih zvezkov. Vsaka stranka, ki bo v omenjenih poslovalnicah do 31. julija kupila uporaben šolski rokovnik Skul vajb, bo simbolično prejela šolski zvezek, ki ga bo predala v dobrodelni namen.

Zbrane zvezke bodo predali Slovenski Karitas, ki jih bo razdelila med šolarje. Vsem tistim ki resnično potrebujejo vašo pomoč.

O šolskem planerju Skul vajb
Skul vajb je priročen rokovnik za šolsko leto 2019/2020 in je namenjen osnovnošolcem, srednješolcem in študentom za načrtovanje in zapisovanje šolskih obveznosti in prostočasnih aktivnosti. Oblikovan je tako, da je lahek in majhen, v velikosti beležke,  zato ne obremeni šolske torbe. Mladi ga bodo sprejeli kot uporaben pripomoček in bo zato zagotovo prodajna uspešnica.

Monika Kambič