Brezplačno drsališče je postalo že stalnica pestrega decembrskega dogajanja v Kamniku, zato bo Zavod za turizem, šport in kulturo Kamnik tudi letos omogočil brezplačno drsanje vsem obiskovalcem Pravljičnega Kamnika. Potem ko je drsališče zadnja leta iskalo svojo pravo lokacijo, se letos vrača nazaj v središče mesta na Glavni trg.

»Naše vodilo pri pripravi programa za letošnje decembrsko dogajanje je namreč bilo, da popestrimo dogajanje v samem središču mesta in pričaramo festivalsko vzdušje. Zato tudi smo drsališče priključili bližje dogajanju v mestnem središču,« pojasnjuje Franci Kramar, vodja letošnjega decembrskega programa.

Drsalna sezona se bo pričela v nedeljo, 1. decembra, ko bo ob 10. uri odprtje drsališča. Tudi letos bo samo drsanje brezplačno, plačljiva pa bo izposoja drsalk. Drsalke si bo moč izposoditi vsak delavnik od 16. do 20. ure, v soboto od 10. do 21. ure, v nedeljo od 10. do 19. ure. Cena izposoje drsalk bo 2 evra, izposoja čelade 3 evre, izposoja drsalčka pa 3 evre za pol ure.

Vsako soboto v decembru bo na drsališču ob 8.30 potekal tečaj drsanja, ob 10. uri pa animacija za otroke. Drsališče bo obratovalo tudi v januarju. Vse aktualne informacije o drsališču so na voljo na Facebook strani Drsališče Kamnik.

Letošnje decembrsko dogajanje v središču mesta bo potekalo pod geslom Zvečer v mesto in se bo pričelo v nedeljo, 1. decembra, ob 17. uri, s slavnostnim prižigom novoletne okrasitve mesta.

Celoten program decembrskega dogajanja bo objavljen na spletni strani www.visitkamnik.com.

Samo Trtnik
Odnosi z javnostmi
Zavod za turizem, šport in kulturo Kamnik
gsm: +386 40 433 628