ZA OBDOBJE OD 8. 1. 2018 DO 14. 1. 2018

  1. 1. 2018

VLOM V VRTNO LOPO V DOBU
Policisti PP Domžale so bili obveščeni o vlomu v vrtno lopo v Dobu. Ugotovljeno je  bilo, da je neznani storilec pristopil do kovinske ograje priročnega  skladišča oz. lope ob stanovanjski hiši, na kateri je s pomočjo telesne  sile izpulil vijake iz kovinske konstrukcije, zvil kovinsko oblogo in si tako omogočil vstop vanjo. Iz notranjosti je neznani storilec odtujil večjo količino priročnega gradbenega orodja. Z opisanim kaznivim dejanjem je neznani storilec podjetju skupno oškodoval za okoli 6.300 EUR. Policisti v zvezi z opisanim kaznivim dejanjem nadaljujejo z zbiranjem obvestil.

ZASEG KOLESA Z MOTORJEM NA VIRU
Policisti  PP  Domžale so imeli na Viru v postopku voznika neregistriranega
kolesa z motorjem, ki ga je vozil brez veljavnega vozniškega dovoljenja. Na podlagi 23. člena Zakona o pravilih cestnega prometa je bil kolo z motorjem vozniku zasežen in s pogodbeno avtovleko odpeljan v hrambo.
Policisti  bodo  zoper  voznika  podali  obdolžilni  predlog  na  pristojno
sodišče.

9. 1. 2018

PROMETNA NESREČA S TELESNIMI POŠKODBAMI V ZABORŠTU
Policisti Policijske postaje Domžale so bili obveščeni o prometni nesreči s telesnimi poškodbami  v  Zaborštu.  Ugotovljeno  je  bilo, da je voznica osebnega  avtomobila zaradi vožnje na prekratki varnostni razdalji trčila v osebno  vozilo, se  pri  tem lažje telesno poškodovala in bila odpeljana v UBKC Ljubljana. Povzročiteljici  prometne nesreče bodo policisti zaradi kršitve določil Zakona o pravilih cestnega prometa izdali plačilni nalog.

10. 1. 2018

TATVINA DENARNICE V DOMŽALAH
Policisti  PP  Domžale  so  bili obveščeni o tatvini denarnice v trgovini v Domžalah. Ugotovljeno je bilo, da je neznani storilec oškodovanki iz odloženega  nahrbtnika  odtujil oz. ukradel denarnico, v kateri je imela tudi napisano kodo bančne kartice, iz katere je nato storilec na bankomatu opravil dnevni dvig. Z opisanim kaznivim dejanjem je neznani storilec lastnico  oškodoval  za 550 EUR.
Policisti v zvezi z opisanim kaznivim dejanjem nadaljujejo z zbiranjem obvestil.

11. 1. 2018

VLOM V KLET V DOMŽALAH
Policisti  PP  Domžale  so  bili  obveščeni  o  vlomu  v  klet  v Domžalah. Ugotovljeno  je bilo, da je neznani storilec pristopil do kletnega prostora v stanovanjskem bloku, na katerem je odstranil ključavnico obešanko in iz notranjosti odtujil (ukradel) gorsko

Fotografija je zgolj simbolična.

kolo KTM, tip peak rs, številk okvirja 01050KS510, črno-modre barve. Z  opisanim dejanjem  je neznani storilec lastnika oškodoval za okoli 750  EUR. Policisti v zvezi z opisanim kaznivim dejanjem nadaljujejo z zbiranjem obvestil.

 

 

 

12. 1. 2018

ZAČASNI ODVZEM VOZNIŠKEGA DOVOLJENJA 
Policisti PP Domžale so imeli v Srednjih Jaršah v postopku voznika začetnika  osebnega  avtomobila, ki je v naselju prekoračil dovoljeno hitrost za 34  km/h. Vozniku je bilo začasno odvzeto njegovo vozniško dovoljenje, njega pa bodo policisti z obdolžilnim predlogom poslali na pristojno sodišče.

TATVINA DELOV VOZILA

Policisti  PP  Domžale so bili obveščeni o tatvini delov vozila v Domžalah. Ugotovljeno  je bilo, da je neznani storilec neovirano prišel na parkirišče za stanovanjskim blokom v Domžalah. Tam je pristopil do osebnega avtomobila znamke BMW in z vozila odtujil oba stranska napisa XDrive. Z opisanim je neznani storilec oškodoval lastnika za 300 EUR. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil.

TATVINA PRENOSNEGA RAČUNALNIKA V RADOMLJAH
Policisti PP Domžale so bili obveščeni o tatvini prenosnega računalnika v Radomljah. Ugotovljeno je bilo, da je neznani storilec neovirano prišel nanaslov v Radomljah in odtujil tam odložen  prenosni računalnik znamke Lenovo, sive  barve. Z opisanim kaznivim dejanjem je neznani storilec oškodoval lastnika za 100 EUR. Policisti nadaljujejo zbiranjem obvestil.

POSKUS VLOMA V PODJETJE V TRZINU
Policisti  PP  Domžale  so  bili  obveščeni  o  vlomu  v podjetje v Trzinu. Ugotovljeno je bilo, da je neznani storilec neovirano pristopil do poslovne stavbe v Trzinu, kjer je z neznanim predmetom razbil steklo enega izmed oken v pritličju stavbe in si tako omogočil vstop v notranjost. Pregledal je pisarniške prostore v pritličju, nato pa iz neznanega razloga od dejanja odstopil in prostor zapustil skozi drugo okno, potem pa odšel neznano kam.
Nastala je materialna škoda v višini 500 EUR. Policisti v zvezi z opisanim kaznivim dejanjem nadaljujejo z zbiranjem obvestil.

13. 1. 2018

TATVINA AKUMULATORJEV V DOMŽALAH
Policisti PP Domžale so bili obveščeni o tatvini akumulatorjev v Domžalah.
Ugotovljeno je  bilo, da je neznani storilec dne 13.1.2018 na naslovu
Domžale, Kopališka cesta 11, na škodo podjetja vzel ukradel)tujo premično stvar –
dva akumulatorja, in sicer v vrednosti  281,60 EUR. Policisti v zvezi z opisanim kaznivim dejanjem nadaljujejo z zbiranjem obvestil.

Vir: Policijska postaja Domžale