Čistilni ritual

Čiščenje obraza ni treba, da je nujno zlo, ko je treba z obraza odstraniti ostanke ličil in druge nečistoče, temveč ga lahko spremenite v obred, kjer poleg kože razvajate tudi svojo dušo in se počutite kot na spa treatmentu.

Čiščenje obraza ni treba, da je nujno zlo, ko je treba z obraza odstraniti ostanke ličil in druge nečistoče, temveč ga lahko spremenite v obred, kjer poleg kože razvajate tudi svojo dušo in se počutite kot na spa treatmentu

Osnovni namen čiščenja je odstranjevanje ličil in drugih nečistoč. Vsakodnevno pravilno čiščenje in nega po tem sta izredno pomembna, saj nam pričarata lepši videz kože, bolj čisto in sijočo kožo, večjo prožnost in manj gubic ter ne nazadnje boljše počutje. Vsakodnevni obred čiščenja se izvaja 2x dnevno, in sicer zjutraj in zvečer.

S čistilnim mlekom z izvlečkom papaje si najprej zmasiramo obraz in ga pred nanosom tonika speremo z mlačno vodo. Čistilno mleko kožo učinkovito očisti in jo hkrati vlaži in neguje. Očaralo vas bo s svojo teksturo in prijetnim drsenjem po obrazu. Rezultat je svilena, gladka in sijoča koža. Ko je obraz čist je pripravljen za nanos cvetnega tonika z aloe vero. Tonik deluje osvežujoče, vlažilno in regenerativno in tako je koža pripravljena za nadaljnjo nego.

Pripravila sem ga z namenom, da lahko obdaruješ sebe in svoje najdražje.

Paketek naročiš na tej povezavi: https://www.mayarula.si/izdelki/cistilni-ritual

V mesecu decembru vam nudimo vsa darilna pakiranja z 10% popustom.

Darja Gornjak Korošec, mag. farm.

🌸 Ustvarjalka kozmetične linije Mayarula