Tudi na vašem portalu vam z velikim veseljem predstavljamo vrhunski poletni hit za dušo – “Vržem sidro, kjer si ti”, ki ga je napisal in zapel Anže Šuštar, sicer tudi mož naše znane in uveljavljene  pevke Alenke Gotar.

Zagotovo sta eden naših najbolj znanih parov v Sloveniji Alenka Gotar in njen precej mlajši mož Anže Šuštar.

Pred leti se je veliko  govorilo in pisalo o njuni zvezi, vendar sta skozi leta dokazala, da je ljubezen vendarle prava in trdna , kljub vzponom in padcem, imata pa tudi 3 letnega sinčka Nikolasa.

Da je Alenka Gotar vrhunska vokalistka, vedo vsi doma in na tujem, malo manj se pa kot o pevcu ve o njenem možu Anžetu Šuštarju, čeprav je na nekem drugem glasbenem področju nanizal kar nekaj mega-hitov, ki imajo tudi milijonske oglede na youtubu.

To poletje pa je prijetno presenetil in nase opozoril tudi on. Že junija je na velikem koncertu Poletna noč na Kongresnem trgu v spremljavi s simfoniki RTV Slovenija očaral širšo slovensko publiko kot izjemen vokalist.

Sedaj pa je presegel vsa pričakovanja s sijajno novo skladbo, ki že takoj zadiši po poletnem hitu: “Vržem sidro, kjer si ti”, za katero je sam prispeval besedilo in melodijo, aranžma pa je zaupal dvema velikima mojstroma: enemu najbolj znanih jazz kitaristov Igorju Bezgetu in Josipu Mianiju- Pipiju.

Nastal je vrhunski komad, ki ga je z odličnim vokalom oplemenitil Anže Šuštar, zanj pa so posneli tudi zelo lep videospot, kjer pa ne manjka tudi ščepca diskretne intimnosti in veliko ljubezni.

https://www.youtube.com/watch?v=LhhObUcfBcI&feature=player_embedded

Kdo je pa ženska, s katero se objema in si deli posteljo z njo v videospotu, pa si poglejte kar sami.

O. U.