Danes smo v uredništvu portala izvedeli, da napovedana golažijada ob prazniku KS Dob odpade zaradi premajhnega števila prijav.

Ker smo se šli v uredništvu portala t. i. “raziskovalno novinarstvo”, smo izvedeli, da to pravzaprav ni tako. Ampak … Zaradi premalo verodostojnih informacij žal v uredništvu ne moremo trditi, ali bo ali ne bo 4. avgusta 2018 pred stavbo sedeža KS Dob, trgovino in barom (v središču vasi) tradicionalna dobska golažijada.

V uredništvu portala pa bi bili seveda zelo veseli, če bi se oglasili “kompetentni ljudje”, ki so bili oz. so vpeti v praznovanje letošnjega praznika KS Dob. Njen dan oz. praznik je namreč 7. avgust, ki se nezadržno približuje …

Za zdaj še nihče dobro ne ve, vsaj tako se zdi, kaj se bo dogajalo v tistih dneh pred praznikom krajevne skupnosti in v času njenega praznovanja.

Upamo, da se bo na ta prispevek odzvala ga. Marija Ravnikar, predsednica KS Dob, nocoj je bila na telefon žal nedosegljiva, ki bi lahko najbolj verodostojno pojasnila, kaj  se bo v resnici dogajalo v prazničnih dneh v KS Dob (pri Domžalah).

O. U.