Moram vam, dragi fb frendi, napisati tole težavo: soproga Miranda ima danes hude zdravstvene težave in gre k zdravniku in nato še specialistu.

Ta jo napoti na nujni odvzem krvi na urgenco v UKC Maribor. Tam pa jo zavrnejo, ker dela ambulantni laboratorij le do 14.30 ure, sedaj pa je ura preko 16.00. In jo enostavno odslovijo, češ naj pride jutri. V bolečinah itd, niti hoditi ne more. A lahko verjamete da se to dogaja danes na urgenci UKC Maribor? Ignoranca, ravnodušnost in brez Hipokratove zaprisege.

 

 

Komentarji

Mary Š. : Groza! Se tam res dogajajo neverjetne stvari! Upam, da bosta našla rešitev, da jo čimprej neha bolet oz. da zvesta kaj je narobe!! Sem v mislih z vama! 
 
Odgovori · 37 min
H. R.: To se pa ne bi smelo zgoditi, če bi prišel kateri drugi na ič in bi se zdrl pa bi kar letali. Zvone kje ti je glas saj tako ne more bit. Žalost in obup uboga Miranda.
J. M: Upam da se zgodi tudi kdaj njim to.
Jože P. : To je zdravstvena zakonodaja levičarje. Bo treba it v Avstrijsko Lipnico, kjer delajo noč in dan.
Odgovori · 33 min
Evelina J: Laboratorij na urgenci deluje non stop. Tako je v Italiji. V Sloveniji je zdravstveni sistem res v totalnem razpadu. Do kdaj še?
Odgovori · 29 min

Zalka Z. : Ce se ne bo dobro pocutila, po sedmi uri na urgenco in jo morajo vzet. Ali dela laboratorij ali ne.

Odgovori · 15 min
Diana N. : Jaz bi se pritozila.
Odgovori · 4 min
Barbara S. : Groza kaj se dogaja v zdravstvu!!! Sama se velikokrat vprašam zakaj plačujem zavarovanje vsak mesec? 
Zato, da se medicinske sestre in zdravstveno osebje tako arogantno obnaša( ne vsi).
Ter, da mi zdravnica upa rečt, da naj študentka gleda, da ne bo pristala tako kot jaz ter bo imela težave z hrbtenico. Prosim?! Sem morda narobe slišala. Kako si drznete?  Gospa zdravnica je pozabila, da ni služb na pretek. Groza. Gospe Mirandi želim čim hitrejšo okrevanje ter čim manj bolečin.
Za objavo (nelektorirano)
O. U.