8. dobrodelni gasilski koncert v Domžalah

V četrtek, 5. oktobra 2017, ob 19. uri bo v Športni dvorani v središču Domžal 8. dobrodelni gasilski koncert. Na njem se bodo zbirala sredstva v Sklad za socialno ogrožene družine prostovoljnih gasilcev.

Na letošnjem koncertu bodo obiskovalce zabavali narodno – zabavni ansambli, glasbeniki in drugi nastopajoči, ki so se v znak podpore gasilcem in gasilstvu odpovedali honorarju. Nastopili bodo: Manca Špik, Kvatropirci, Godba Domžale, Gruntovčani – Koprivnica, ansambel Roberta Zupana, MOPZ CZR Domžele, Čudežni dečki in ansambel Marcela IN. Dobrodelni “gasilski” koncert bosta letos vodila Katja Tratnik in humorist Vinko Šimek.

»Verjamemo, da je med nami zelo veliko ljudi dobrega srca, ki jim ni težko pokazati spoštovanje do gasilcev in njihovih družin. Prostovoljni gasilci in njihove družine se prav tako soočajo s finančnimi težavami in problemi, ki jih le s svojimi dobrimi dejanji žal ne morejo rešiti. Ponovno pokažimo, da nam ni vseeno za sočloveka. Za človeka z veliko začetnico, ki se, ko zasliši na pomoč, takoj odzove in pomaga«, pravijo na Občini Domžale, ki skupaj z Gasilsko zvezo Domžale glavni organizator dobrodelnega koncerta.

Vabljeni torej v četrtek, 5. oktobra 2017, ob 19. uri v Športno dvorano Domžale na prijazen koncert za dober, nesebičen namen.

Vir: http://www.domzalec.si/

Prodaja vstopnic:

  • www.eventim.si in prodajna mesta v sistemu EVENTIM
  • pri vseh PGD v občini Domžale
  • Gostilna Keber, Domžale
  • in uro pred prireditvijo

G. K.