V sklopu številnih prireditev(balinanje, podkvice, pohod na Hrastovec,…) ob prazniku  KRAJEVNE SKUPNOSTI DOB PRI DOMŽALAH je bil v Športnem parku Dob organiziran TURNIR V MALEM NOGOMETU (3. 8. 2018), ki se ga je udeležilo 7 ekip iz KS Dob.

Prestižno lovoriko pa so po napetem finalnem obračunu in zmagi s 4:2 osvojili nogometaši Športno-rekreativnega društva (Šrd) Žejan, Žeje-Sv.Trojica, ki so v velikem finalu ugnali ekipo “najmodrejših” nogometašev NK Roltek DOB– Veterani NK Dob .

3.mesto so osvojili dobski gasilci PGD DOB, 

4.mesto in praktično nagrado(majice) je osvojila ekipa #BONZO team.

MVP turnirja je postal #MarijanSmolnikar, kapetan ekipe ŠRD Žejan

Tudi letos je turnir seveda potekal v sooganizaciji NK Roltek DOB in KS Dob, ki je tudi prispevala pokale za vse tri najboljše ekipe in pa tudi praktično nagrado za “srečne poražence”, oz. 4.mesto.

Na turnirju so odlične predstave prikazale tudi še ekipe Društvo mladih Dob-DMD, ki je imelo zelo bučno podporo, Turistično rekreativno društvo Turnše – Češenik in CANKARJEVA ulica team, ki so poleg kreative na nogometni zelenici pokazali, da so super kreativni pri oblikovanju svojih dresov (#skodelicakave🙂

Tudi uredništvo vašega portala čestita vsem ekipam za še eno odlično in uspešno sodelovanje na tradicionalnem turnirju, zmagovalcem Šrd Žejan in ostalim dobitnikom pokalov pa iskrene čestitke za zmage!

NK Roltek DOB se zahvaljuje vsem, ki so sodelovali pri organizaciji turnirja, zahvala osebju šanka(Branko CerarŽan Cerar in Primož Homar), Glasba in DJ (Matjaž Gasior),sodnikoma( Dušan Smolnikar in Srečko Jug), ki sta odlično opravila svoje delo, in Krajevni Skupnosti Dob pri Domžalah (predsednica Sveta KS Dob Marija Ravnikar) ter seveda vsem sponzorjem.

Gregor Horvatič