27. 5. 2019 

ZATAJITEV DENARJA NA BANKOMATU V DOMŽALAH

Na Policijsko postajo Domžale se je zglasil občan in naznanil, da je pri dvigu denarja na bankomatu pozabil nanj, ob prihodu nazaj pa ga ni bilo več. Policisti v zvezi navedenega kaznivega dejanja Zatajitve še zbirajo obvestila in bodo po končanem preiskovanju podali kazensko ovadbo na pristojno državno tožilstvo.

NAJDEN DENAR NA BANKOMATU NA VIRU PRI DOMŽALAH

Na Policijsko postajo Domžale se je zglasil občan in naznanil, da je pri dvigu gotovine na bankomatu pri trgovini na Viru pri Domžalah našel bankovec, ki ga je izročil policistom. Policisti v zvezi najdenega bankovca zbirajo obvestila, hkrati pa pozivajo upravičenca, da naj se na podlagi potrdila o dvigu gotovine zglasi na tukajšnjo Policijsko postajo.

28. 5. 2019

 NAJDEN DENAR NA BANKOMATU V MENGŠU

Na Policijsko postajo Domžale se je zglasil občan in naznanil, da je pri dvigu gotovine na bankomatu v Mengšu našel bankovec, ki ga je izročil policistom. Policisti v zvezi najdenega bankovca zbirajo obvestila, hkrati pa pozivajo upravičenca, da naj se na podlagi potrdila o dvigu gotovine zglasi na tukajšnjo Policijsko postajo.

29. 5. 2019 

ODKRIT PONAREJEN BANKOVEC

Policisti Policijske postaje Domžale so bili obveščeni, da so delavci banke v Domžalah odkrili ponarejen bankovec. Ugotovljeno je bilo, da je občanka na svoj račun želela položiti denar, pri čemer so delavci banke odkrili, da je eden izmed bankovcev. Sporni bankovec so policisti zasegli in ga bodo poslali v ekspertizo. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil.

PREPOVED PRIBLIŽEVANJA PARTNERKI V KAMNIKU

Policisti smo bili obveščeni o nasilju v družini, kjer je partner v stanovanjski hiši svoji ženi grozil jo žalil in na njo vpil. Ker gre za ponavljajoča se dejanja s strani kršitelja in se je oškodovanka zaradi tega počutila ogrožena in prestrašena je bilo po zbranih obvestilih na podlagi 60. člena Zakona o nalogah in pooblastilih policije odrejena prepoved približevanja. Sledi kazenska ovadba na pristojno sodišče.

NAJDENO KOLO ZNAMKE ASCOTT

Policisti policijske postaje Domžale smo bili s strani najditelja obveščeni, da je našel kolo znamke Ascott (ČRNE BARVE, ŠT. OKVIRJA XCX11F00860). Policisti v zvezi najdenega kolesa zbirajo obvestila, hkrati pa pozivajo upravičenca, da naj se na podlagi lastništva kolesa zglasi na tukajšnjo Policijsko postajo.

30. 5. 2019

ZASEG OSEBNEGA AVTOMOBILA 

Policisti Policijske postaje Domžale so imeli v postopku voznika osebnega avtomobila, ki ga je vozil brez veljavnega vozniškega dovoljenja. Zaradi navedenega je bilo vozilo vozniku na podlagi 23. člena ZPrCP zaseženo in s pogodbeno avtovleko odpeljano v hrambo. Zoper voznika bodo policisti podali obdolžilni predlog na pristojno sodišče.

TATVINA KOLESA NA KORENOVI CESTI

Policista sta bila obveščena o tatvini kolesa, in sicer je neznani storilec pred podjetjem Hella odtujil zaklenjeno moško gorsko kolo znamke Author (sivo-modro-rumene barve) s št. okvirja UA17290119B. Po zbranih obvestilih sledi kazenska ovadba na pristojno sodišče.

ZAGORELO VOZILO NA AVTOCESTI

Policisti PP Domžale so bili obveščeni, da je na avtocesti v bližini izvoza Trojane zagorelo vozilo. Ugotovljeno je bilo, da je do požara prišlo zaradi napake na vozilu. Potnika sta vozilo zapustila nepoškodovana, vozilo pa je pogorelo v celoti.

31. 5. 2019

ZASEGI PREPOVEDANE DROGE

Policisti Policijske postaje Domžale so imeli v postopku kršitelja, ki so mu  zasegli manjšo količino prepovedane droge. Policisti bodo zoper kršitelja uvedli hitri postopek pri prekrškovnemu organu.

NAJDEN ŠOP KLJUČEV PRI KNJIŽNICI V KAMNIKU

Občanka je prišla na postajo in prinesla šop ključev, na katerem je ključ osebnega vozila znamke Seat z obeskom Lukovica (logo občina Lukovica) in 7 ostalih različnih ključev. Lastnika ključev naprošamo, da se zglasi na policijski postaji in jih prevzame.

1. 6. 2019 

PES UGRIZNIL PSA

Policisti so na območju Suhadol obravnavali intervencijo na javnem kraju, kjer je na sprehodu spuščen pes pogrizel prijaviteljičinega psa . Po zbranih obvestilih bo kršitelju izdan plačilni nalog po Zakonu o zaščiti živali.

2. 6. 2019 

TATVINA GORIVA IZ REZERVOARJA

Policisti Policijske postaje Domžale so bili obveščeni o tatvini goriva iz rezervoarja. Ugotovljeno je bilo, da je neznani storilec preko noči na počivališču iz rezervoarja tam parkiranega tovornega vozila odtujil za okoli 500 EUR goriva. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil.

POŠKODOVANJE OSEBNEGA AVTOMOBILA

Policisti PP Domžale so bili obveščeni o poškodovanju osebnega avtomobila. Ugotovljeno je bilo, da je neznani storilec pristopil do osebnega avtomobila, ki je bil parkiran na parkirišču. S primernim predmetom je poškodoval lak vozila. Z opisanim kaznivim dejanjem je neznani storilec oškodoval lastnika vozila za okoli 500 EUR. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil.

Vir: Policijski postaji Domžale in Kamnik