“Zadnje čase, ko postavljam na noge svojo kmetijo, sem dobila nešteto polen pod noge”

Zadnje čase, ko postavljam na noge svojo kmetijo, sem dobila nešteto polen pod noge.

Najprej se zahvaljujem vsem, ki so mi jih zmetali pod noge. Pobrala sem jih, shranila in šla naprej. Naučila sem se vse obrniti v svoj prid in s še večjo vnemo iti naprej proti svojemu cilju. Naučila sem se, da mi nihče nič ne more škodovati, če sama tej energiji zlobe ne dam moči. Enostavno ignoriram in ta nefunkcionalna energija zgubi svojo moč že na samem začetku. Pa še nekaj je izjemno zanimivo. Pa to lahko tudi uporabite. Če bo kdorkoli kaj delal proti vam, ga samo blagoslovite, prepustite univerzalnim energijam in zgodilo se bo nepričakovano, ki ga na zemeljskih nivojih težko uresničiš. Ko enkrat delaš, ustvarjaš in živiš za svoje in v višje dobro, ves univerzum služi zato, da ti bo uspelo. Sem sprobala in vem, da deluje. Nihče vam nič ne more, vse, kar kdo dela proti vam, se že v štartu izniči, vi pa greste naprej svojo pot.

Pogoj pa je, da ste srčni, ljubeči, neodvisno razmišljate in vsakemu želite samo dobro.

Kar nekaj treninga sem rabila, da sem to osvojila, ampak ni mi žal. Na svetu je vsega za vse dovolj, na nas pa je, ali si bomo to dovolili.

Pomlad je pred vrati. Dovolimo ji, da vstopi v naše srce v vsej svoji lepoti, z vsem svojim sijajem in vso svojo veličino. Pomlad je sinonim za prebujanje. Naj nam pomaga z vso svojo vitalno energijo prebuditi se in iti naprej na pot do samih sebe. To je pot do uspeha.

Želim vam vse najboljše, ker si čisto vsak izmed nas to zasluži😍😘❤🐞🌺

Mateja Žlogar
Vir: FB