Vse najboljše, “Grandi”!

Po videzu sodeč, bi prej lahko rekli, da je letnik 78, tako zelo mladostno se drži, no šalo na stran. Častitljivih 78 let namreč danes praznuje Janez Grandovec, starosta našega kluba NK Roltek DOB.

Leta 1961 je prav “Grandi”, kot mu radi rečemo prijatelji, nastopil na prvi uradni tekmi članske ekipe Nk Dob in sicer, kot vratar, med svojo člansko igralsko kariero pa se je med leti 1961-1972 preizkušal tudi, kot napadalec in dosegel 13 golov.

V svoji aktivni vlogi v ŠD Dob in NK Dob je več, kot 20 let opravljal funkcijo blagajnika društva in tudi predsednika društva ŠD Dob, in sicer med leti 1980-1984.

Z svojimi izkušnjami je po svoji aktivni nogometni karieri nadaljeval tudi kot skrbnik Športnega parka Dob pri Domžalah, kjer z svojimi nasveti in delom deluje še danes, še vedno pa opravlja funkcijo člana disciplinske komisije ŠD Dob.

Janez Grandovec je med drugim tudi dobitnik PRIZNANJA ZA ŽIVLJENJSKO DELO Občina Domžale in in dobitnik ZLATEGA PRIZNANJA Nogometna zveza Slovenije(#NZS) za dolgoletno delo v nogometu.

Vse najboljše Janez, vse najboljše “Grandi” in na zdravje še na mnoga leta.

Ponosni in hvaležni smo, da lahko nabiramo izkušnje od tebe.

Vir: FB

Iskrenim čestitkam ob njegovem rojstnem dnevu se pridružuje tudi vaš portal, saj nam je znano, da ga naš današnji slavljenec Janez Grandovec vsak dan z veseljem prebira. Janez, Bog te živi še na mnoga leta!