Vrtnica je čudovita rastlina, ki je zelo cenjena tudi v kozmetiki. Hidrolat je nekaj najbolj ljubeznivega in dišečega, kar lahko poboža našo kožo.

Zato te najprej povabim k prebiranju novega bloga o vrtnici na povezavi https://www.mayarula.si/blog/vrtnica/, hkrati pa te spomnim, da ta mesec dobiš ob vsakem nakupu za darilo ravno ta hidrolat.

Velik delež vrtnice v obliki organskega hidrolata je v CVETNEM VLAŽILNEM SERUMU, za katerega trenutno na fb Mayarula poteka nagradna igra – kot valentinovo darilo zate in za prijateljico ?❤️ Skoči na mojo facebook stran in sodeluj?

 

Cvetni vlažilni serum je prava zakladnica vlažilcev, ki nudi globinsko vlažilno nego suhi in zreli koži. Za vlaženje poskrbi predvsem Na hialuronat različnih molekulskih mas. Rastlinski izvlečki acerole, bukovih popkov in ginka poskrbijo še za antioksidativno delovanje.

Kompleksna sinergija vlažilcev, rastlinskih izvlečkov in vitamina B3 povečajo elastičnost kože in delujejo pomlajevalno. Ta hidrogel, ki  vsebuje lahke in vpojne teksture, je super podlaga za dnevno kremo. Več o cvetnem vlažilnem serumu si lahko prebereš na povezavi https://www.mayarula.si/izdelki/cvetni-vlazilni-serum.